Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'asus x53s mac os sierra boot problem usb'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • OSx86.net
    • Angelbird SSD Competition
    • Forum Rules
    • News and Announcements
    • Feedback
  • Support Forums
    • General Discussion
    • Frequently Asked Questions
    • Guides & Tutorials
    • Bootloaders
    • OSx86.net Installation
    • OSx86.net Post Installation
    • Laptops / Notebooks
    • DSDT
    • Hardware questions
    • International
    • Macintosh Support Forums
    • Virtual Appliance (VMware / Parallels)
  • Other Stuff

Categories

  • Hackintosh Guides
  • Reviews
  • News

Categories

  • Hackintosh Tools
  • Bootloaders
    • Chameleon
    • Clover
    • Ozmosis
  • Miscellaneous
  • Videocards
    • NVidia
    • ATI
    • Intel
  • Audio
  • Network
  • Chipset
  • USB Images / Packages
  • Kernels
  • ISO
  • DSDT
  • iOS Hack
  • BIOS

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location:


Interests


Biography


Location:


Interests


Occupation

Found 1 result

  1. Hello, I'm trying to install Mac Os Sierra on an Asus X53S with the following specs: CPU: Intel core i7 2670QM Chipset: Intel HM65 RAM size 8Gb HDD: Seagate Momentus 1Tb USB 3 ports: 1 USB 2 ports: 2 Video Card: Intel HD Graphics 3000 + NVIDIA GeForce GT 540M 3Gb I downloaded the Install macOS Sierra.raw for windows and put into the usb key ( 32gb ) with Win32DiskImager with no problem. Next I boot from the usb key ( it works only on the 2 usb 2.0 ports ... while in 3.0 port does not work ) until the Clover menu appears. Once selected the "boot os sierra from the key" the installation seems to start, the apple logo appears but, after few minutes, a stop sing appear and then installation hang! I added the verbose flag but it seems that the problem is not identified as I do not see any warning message. I tried with video card kext specific for intel .. but the problem is not there .... I tried with all parameters i found on internet ... no luck Any suggestion? Did someone figure out how to install Sierra on this laptop? Any help apperciated, many thanks :-)
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.