Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'boot fail'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • OSx86.net
    • Angelbird SSD Competition
    • Forum Rules
    • News and Announcements
    • Feedback
  • Support Forums
    • General Discussion
    • Frequently Asked Questions
    • Guides & Tutorials
    • Bootloaders
    • OSx86.net Installation
    • OSx86.net Post Installation
    • Laptops / Notebooks
    • DSDT
    • Hardware questions
    • International
    • Macintosh Support Forums
    • Virtual Appliance (VMware / Parallels)
  • Other Stuff

Categories

  • Hackintosh Guides
  • Reviews
  • News

Categories

  • Hackintosh Tools
  • Bootloaders
    • Chameleon
    • Clover
    • Ozmosis
  • Miscellaneous
  • Videocards
    • NVidia
    • ATI
    • Intel
  • Audio
  • Network
  • Chipset
  • USB Images / Packages
  • Kernels
  • ISO
  • DSDT
  • iOS Hack
  • BIOS

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location:


Interests


Biography


Location:


Interests


Occupation

Found 7 results

  1. The latest obstacle between me and my first hackintosh using OSX YOSEMITE: ? I used WIndows 7 to build an installer USB using Deepak's guide for a windows 7 USB installer. ? I included the latest FakeSMC and NullCPUPowerManagement kexts in the clover bootloader (EFI/CLOVER/kexts/10.10). ? I added what I assume to be the necessary boot flags to clover's config.plist by adding the following lines at the top of config.plist, after the opening plist and dictionary tags. <key>Arguments</key> <string>kext-dev-mode=1 GraphicsEnabler=yes -v npci=0x2000 PCIRootUID=1</string> ? Clover does not recognize these flags on its own. When I booted without manual flags I did not get the verbose boot I asked for in arguments (Do I need to move the closing key tag for arguments so that the string is nested inside?)? ? Anyway, when I entered the above boot flags manually and tried to boot, the PC shut down and restarted very early in the boot process. Here's the last screen I saw before reboot: ? ? ? ? Immediately after the final line my computer shuts down. I only got this shot bc I was justsitting there waiting for it .? ? Does anyone have an idea what the problem could be?? I wonder if I made a mistake building the USB? I could try again using OSX. ? I attached the above image to this post. ? I'd really appreciate any help or advice you guys can offer.? ? ? ? ? ? ? ?
  2. Hi everyone, today i install iatkos ml2, the setup work great but when i boot into my mac os i dee this: i try to boot with: -v -f cpus=1 npci=0x3000 Usekernelcash=no anyone can help me? thx and have a good day
  3. I have tried to install Mac OS X Snow Leopard on my AMD system, but no luck. Everytime I try to boot the Install DVD a get a kernel panic. I used iAtkos S3 v2 and Hazard 10.6.6i. My system: Motherboard: ASUS M5A97 (Capable of EFI and BIOS) CPU: AMD FX 4100 (4x 4.4Ghz) RAM: 12GB DDR3 1333 GPU: AMD Radeon HD 6450 from Sapphire with 1GB of RAM Please help:(
  4. When I boot Mountain Lion from my USB it stuck on the following message: Kernel_patcher c(534) : Patching 64bit XNU Kernel 0.0.0 Please let me know if you've any suggestions to solve this problem.
  5. Hey, I have tried a bunch of stuff and really need help. I installed iATkos with -v busratio=20 maxmem=2048 cpus=1 and all went well, I selected nothing but an extra wired ethernet driver in customise and yet still when I go to boot with the above boot codes It's just a plain black screen, without -v it's an Apple logo and on both nothing happens. Please help thanks. Processor: AMD Anthlon II X4 645 GPU: AMD HD Raedon 6970 -Thanks.
  6. HEY I have been looking and reading in a lot of forums but i didn't find the solution. i hope somebody can help me here. I have installed Mountain lion with U{censored} on my laptop. Now i have some questions: 1) Why can't i boot from hard disk? I can only boot from my usb where i have installed chimera? 2)When I boot from USB I have to put in the flags: -x -f or it doesn't boot. 3)When I boot I'm in Secure Mode. Can I change this? 4)I can't install the kext for my Audio i have Realtek ALC269 @ Intel Cougar Point PCH - High Definition Audio Controller why that? 5)My resolution is very bad i didn't also manage to install my graphic card (I have this graphic card: Nvidia Geforce GT540M ) I'm very sorry for this questions but i need help because I'm working on this for 4 weeks and it's my first time and I'm really intressted in mackintosh. I thank everybody for a helpfull answer Johnnnnny5
  7. Hi everybody! I'm about to install Mac OS X Lion for quite a long time and finally -after a long period of research- I decided to start this project. I found a lot of threads in numerous forums so this thread could or should be used as a compendium of gathered information for everybody because it was quite time-killing to get all of the pieces of information. It can also be used for other Notebooks with the following specs: Acer JE50_HR Motherboard Intel Core i7-2630QM 2GHz CPU 8 GB DDR3 Memory NVIDIA Geforce GT 540m BIOS V 1.16 (unlocked) Acer Crystal Eye webcam I am using the iAtkos L2 but we got a problem starting off at the beginning: THE DVD DOES NOT BOOT! It just shows the iAtkos Screen and stands still. Also pressing f8 does not cure the problem? What should be set up in bios? ---------------------------------------------- OTHER ACER ASPIRE 5750g RESOURCES: VoodooHDA.kext for Acer 5750G - Downloads - OSx86.net Aspire 5750G Kext Pack - Downloads - OSx86.net ---------------------------------------------------------
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.