Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'computer'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • OSx86.net
    • Angelbird SSD Competition
    • Forum Rules
    • News and Announcements
    • Feedback
  • Support Forums
    • General Discussion
    • Frequently Asked Questions
    • Guides & Tutorials
    • Bootloaders
    • OSx86.net Installation
    • OSx86.net Post Installation
    • Laptops / Notebooks
    • DSDT
    • Hardware questions
    • International
    • Macintosh Support Forums
    • Virtual Appliance (VMware / Parallels)
  • Other Stuff

Categories

  • Hackintosh Guides
  • Reviews
  • News

Categories

  • Hackintosh Tools
  • Bootloaders
    • Chameleon
    • Clover
    • Ozmosis
  • Miscellaneous
  • Videocards
    • NVidia
    • ATI
    • Intel
  • Audio
  • Network
  • Chipset
  • USB Images / Packages
  • Kernels
  • ISO
  • DSDT
  • iOS Hack
  • BIOS

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location:


Interests


Biography


Location:


Interests


Occupation

Found 2 results

  1. Hello, my names i lucas.. I have this problem with my older customized desktop pc. Ivé installed Hazzard 10.6.2 intel/amd on my pc.(Succesful) But after restart it just hangs up at boot screen(Apple logo. No spinning). Or if i just -v -f or GraphicsEnabler=No -v -f i goes into black screen... I dont know what to do? Someone help me. ? Sorry for my poor English.. ? Spec: 3.40 Ghz 320 Gb harddisk. Intel Pentium D. 2,00 GB ram. 64 Bit. ? I dont know more because i dont have windows on it more.. (Cpuz)
  2. Hey guys I need help ASAP!! I'm getting the still waiting for root device problem. I've tried -v and Rd disk. I don't really understand rd disk so maybe that's my problem.. It says my ROM is on sata 6 does that have anything to do with it? Specs: Asus essentio series CPU: AMD Athlon xII Graphics: nvidia 550ti Audio: ALC887 Chipset: AMD 770G north bridge and south bridge AMD SB710 Please help me as soon as you can!!! I'm using Iatkos v7 btw
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.