Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'crackle'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • OSx86.net
    • Angelbird SSD Competition
    • Forum Rules
    • News and Announcements
    • Feedback
  • Support Forums
    • General Discussion
    • Frequently Asked Questions
    • Guides & Tutorials
    • Bootloaders
    • OSx86.net Installation
    • OSx86.net Post Installation
    • Laptops / Notebooks
    • DSDT
    • Hardware questions
    • International
    • Macintosh Support Forums
    • Virtual Appliance (VMware / Parallels)
  • Other Stuff

Categories

  • Hackintosh Guides
  • Reviews
  • News

Categories

  • Hackintosh Tools
  • Bootloaders
    • Chameleon
    • Clover
    • Ozmosis
  • Miscellaneous
  • Videocards
    • NVidia
    • ATI
    • Intel
  • Audio
  • Network
  • Chipset
  • USB Images / Packages
  • Kernels
  • ISO
  • DSDT
  • iOS Hack
  • BIOS

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location:


Interests


Biography


Location:


Interests


Occupation

Found 2 results

  1. Hackintosh with ECS-H61H2-M2 motherboard, Got voodooHDA installed but in the pref pane it doesn't pick up my green line rear but only HDMI (monitor) Audio crackles and the volume buttons on the keyboard don't work. Thanks, Andy
  2. Hey, In short: Sound stutters when my AMD CPU is idling. Need a fix! Well I've got a perfect installation of 10.5.8 running on my HP laptop. It has an AMD Turion64 X2 1.8Ghz CPU, 4GB Ram and an Nvidia 8800GT. All working fantastic! ...until you run the laptop from the battery. Doing so will cause the audio to stutter and skip chronically when the CPU is idling. Moving the mouse cures the problem, and while Idlehalt=0 fixes the problem, it results in severe overheating. I'm sure it's to do with incorrect CPU values. My Busratio is 9, my FSB is 200 and the CPU is 1800Mhz. I've booted with 'busratio=9 fsb=200000000' but it's made no difference. I've got VoodooHDA installed - that improved the quality of my audio, but not the stuttering. Any help? Thank you!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.