Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'dsmos'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • OSx86.net
    • Angelbird SSD Competition
    • Forum Rules
    • News and Announcements
    • Feedback
  • Support Forums
    • General Discussion
    • Frequently Asked Questions
    • Guides & Tutorials
    • Bootloaders
    • OSx86.net Installation
    • OSx86.net Post Installation
    • Laptops / Notebooks
    • DSDT
    • Hardware questions
    • International
    • Macintosh Support Forums
    • Virtual Appliance (VMware / Parallels)
  • Other Stuff

Categories

  • Hackintosh Guides
  • Reviews
  • News

Categories

  • Hackintosh Tools
  • Bootloaders
    • Chameleon
    • Clover
    • Ozmosis
  • Miscellaneous
  • Videocards
    • NVidia
    • ATI
    • Intel
  • Audio
  • Network
  • Chipset
  • USB Images / Packages
  • Kernels
  • ISO
  • DSDT
  • iOS Hack
  • BIOS

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location:


Interests


Biography


Location:


Interests


Occupation

Found 3 results

  1. Here are my computer hardware information: CPU:Intel Core i5 4200M (4th gen) GPU:Intel HD Graphics 4600 (Haswell GT2 Mobile)/Nvidia Geforce GT 755M RAM:4GB OS:Windows 8.1/OS X 10.9 Partition Table: GUID MotherBoard: (Seems intel HM86) ? Questions: When I start the computer with "Boot without caches and without injected kexts) (I'm using Clover) Then it stucked on "DSMOS has arrived" But when I delete all the Intel Graphics Driver, I can enter the system, but there's no more QE/CI. Can anyone know how I can fix it without deleting those files? I'm new here. ? I've already uploaded my DSDT tables there.(Using EVEREST, .bin file) Since there is a long way to go, I hope someone can help me with those disgusting DSDTs....? This is the first time I do DSDT tweaking, so there are a lot of issues. And the DSDT I uploaded is original(without any tweaking) I will try to fix it, but I still hope someone can help me to fix the problem. dsdt.zip
  2. Hey all. ? I've made a bootable install USB using an install of 10.8.4 in a VirtualBox machine, and manage to get to the following: ? ? However, whatever bootflags I try, I always end up with the same goddamn result. I've also tried stipping back all graphics related kexts. I've also stripped back all bar "necessary" kexts, but that resulted in a KP. I've tried a lot, including the following (and combinations thereof): -v-v -x-v -x GraphicsEnabler=no-v GraphicsEnabler=no ncpi=0x2000 PciRoot=0Would anyone be able to help me out? Specs are in my signature. Thanks in advance~!
  3. I'm trying to install Lion on my pc using U{censored}. T have added the following kexts: NullCPUPowerManagent.kext Fakesmc.kext IOPCIFamily.kext (10.6.8) AppleACPIPlatform.kext (10.6.8) I've read this could be due to the graphics card, so I exchanged it for an old NVIDIA graphics card, but nothing changed at all. Hopefully someone could help me. http://farm8.staticflickr.com/7279/6933086770_42c84c4d32_z.jpg
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.