Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'error'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • OSx86.net
    • Angelbird SSD Competition
    • Forum Rules
    • News and Announcements
    • Feedback
  • Support Forums
    • General Discussion
    • Frequently Asked Questions
    • Guides & Tutorials
    • Bootloaders
    • OSx86.net Installation
    • OSx86.net Post Installation
    • Laptops / Notebooks
    • DSDT
    • Hardware questions
    • International
    • Macintosh Support Forums
    • Virtual Appliance (VMware / Parallels)
  • Other Stuff

Categories

  • Hackintosh Guides
  • Reviews
  • News

Categories

  • Hackintosh Tools
  • Bootloaders
    • Chameleon
    • Clover
    • Ozmosis
  • Miscellaneous
  • Videocards
    • NVidia
    • ATI
    • Intel
  • Audio
  • Network
  • Chipset
  • USB Images / Packages
  • Kernels
  • ISO
  • DSDT
  • iOS Hack
  • BIOS

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location:


Interests


Biography


Location:


Interests


Occupation

Found 43 results

  1. Esse problema é bem comum quando começamos a nos aventurar no mundo Hack. O que para alguns é fácil de resolver, para outros é um pesadelo. ? Mas de maneira bem fácil, vou mostrar como consertar isso. ? Para aqueles que usam/instalam o OS X no modo Legacy usando o Chameleon faça assim: ? Faça download do arquivo boot1h, e colocar em uma partição vazia do seu HD, ou um Pendrive vazio, ou no seu Penboot de instalação. ? Agora, desligue o Hack, e insira seu Penboot, e inicie ele como se fosse instalar o OS X. Para este procedimento a partição que será alterada deverá estar desmontada. ? Escolha o idioma > Abra o Utilitario de Disco > E selecione a partição que contem o OS X, e desmonte ela, veja como fazer isso abaixo: ? Depois de desmontar a partição, feche o Utiitario de Disco e abra o Terminal, e digite estes comandos: diskutil listIdentifique qual é seu Pendrive/Partição. cd /Volumes/“nome USB ou Partição"Depois: lsVerá o arquivo boot1h. ? Vamos grava-lo na sua partição com o OS X: dd if=boot1h of=/dev/diskXsY bs=4096Lembrando, X e Y são os números do HD que está com problema. Ex: disk0s2 ? Para quem usa o Clover em modo UEFI, não terá este problema, mas se instalar o Clover em Legacy provavelmente terá que realizar este método. ? Download boot1h para Chameleon:?boot1h.zip Download boot1h para Clover:?boot1h.zip ? Se este não funcionar, terá que extrair este arquivo da pasta?i386 do Chameleon, ou do Clover. Use o app Unpkg para isso. ? Nota: Como viu acima, não se deve usar o mesmo arquivo para diferentes bootloaders. ? ? ? ? ? ? ? ?
  2. Hi guys, i installed Mac OsX 10.9 (mavericks) N-i-r-e-s-h on AMD PC: CPU: AMD FX 4300 Quad Core GPU: AMD RADEON 6670 MB : 970A-UD3 REV. 1.2 The installation was perfect, Ethernet, audio and gpu are working fine, but, when i restart have 2 problems: 1. I can't boot without usb (Boot0 Error) 2. I try to Reinstall Mac OsX Maverick but i can't because have another problem: System uptime in nanoseconds Sorry for my bad english
  3. Hola amigo instale mac yosimite, todo comenzó bien entre al sistema lo maneje y todo, lo malo que no tenia ni Internet y ni audio, Bueno descargue MB{censored}-Yosemite-Edition-7.5.0, Cuando instale todo correcto lo reinicie para que hiciera cambio! cuando lo prendí me salia todo bn cuando estaba en la manzanita cargaba esta la media mitad y de hay ! se Apagaba la pantalla y no me dejaba ver nada! Cual sera el problema por favor ayúdeme! graciasPC.Board Gigabyte h618Gb de ramdisco de 500Grafica: Nvidia 8400 1gb !
  4. Hello, I have a Gateway NE56R10u and I have a problem with Iatkos Mountain Lion booting. it will not go past apple logo with spinning wheel, but I can hear voiceover instructions after a few minutes. My pc specs are: Intel Celeron 1.7 GHz dual-core cpu Intel integrated HD graphics 4 Gb of ram 320 GB WD HDD. Running Windows 7,8.1 and mountain lion. I used easyBCD to make it work. Snow leopard worked fine when I used it. Refer to picture it never moves from there when done. There is disk activity at random times. I have tried -x and DSDT=null and cpus=1 someone please help.
  5. I'm not sure if this is the right place to post this, but I've been trying to install Snow Leopard on my AMD based PC in a VM using Hazard's modified OSX installation ISO. The installation runs smoothly to around 3/4 completed, when I get an error stating that: "The Installer could not validate the contents of the 'OxFordDictionaries' package. Contact the software manufacturer for assistance.". I checked the customization options to make sure the package wasn't included with anything I selected and it was not listed there. It seems to be a core package but I'm unsure to what the problem is, is it corrupted? Should I re-download the ISO? I'm unsure as to what to do so please reply it will help alot! Since it is a VM i couldn't copy and paste a log from the installation but the lines towards the bottom of the errors log say: Dyld error message: unknown required load command 0x80000022 and, TheOxfordDictionaries package failed to validate. I'm unsure the Dyld error one has anything to do with it though because there are a few of them in the logs and the installation seems to continue fine. Please reply I know there is someone that can help, and sorry if this is a noob-ish question xD.
  6. Hello, I want to make a hackintosh build on my hp elite 8200 SFF with I5 2500. But I make an image from U{censored} I think? but it stuks at the apple logo screen. and I can't find not so much about the 8200 SFF only 8000. so can anyone help me how to make a mackintosh build? thanks!
  7. So I have quite the odd error. I have Yosemite up and running on Clover. Everything is running beautifully. well, it boots a bit slow, even though its booting UEFI, but thats another problem for another day. Today, this is about iMessage.? ? It will send and receive regular TEXT messages, but NOT iMessages. I sent a test message to my mom, who has an iPhone also, and it forced it to a text. Which is better than what it was doing last night,...... which was sending texts, but not receiving responses.? Messed with clover a bit, with the RTVariables, and seem to have fixed something. I have a working iMessages in my Mavericks install, with NVRAM, and I attempted to input that information, but obviously its not flying.? ? Not sure whether I should post my config.plist here.....
  8. I have installed Yosemite on my AMD machine. Everything worked fine with Mavericks up to 10.9.2. Then it started not booting up. All I got was a grey screen and spinning wheel. I could only boot without graphics kexts or on safe mode. On safe mode, the graphics card is recognized and I saw that people say that the R9 280x is supported in Yosemite OOB. So I tried reading the log file from when it got stuck on boot. This is what came up : Jan 31 10:24:04 Williams-Mac-Pro.local nsurlstoraged[188]: ERROR: unable to determine file-system usage for FS-backed cache at /var/root/Library/Caches/$(CFBundleIdentifier)/fsCachedData. Errno=13Jan 31 10:24:04 Williams-Mac-Pro.local AppleIDAuthAgent[169]: AOSKit ERROR: Config request failed, url=https://setup.icloud.com/configurations/init, requestHeaders=????????? {????????? ??? "Accept-Language" = "en-us";????????? ??? "X-Mme-Client-Info" = "<MacPro5,1> <Mac OS X;10.10.1;14B25> <com.apple.AOSKit/215>";????????? ??? "X-Mme-Country" = GR;????????? ??? "X-Mme-Device-Id" = "AC373F4F-B6E9-5E01-B07E-59A399A18B8A";????????? ??? "X-Mme-Nac-Version" = 11A457;????????? ??? "X-Mme-Setup-FCE048DE-F34F-4FAF-A6DD-6C8AC9DF0C54" = true;????????? ??? "X-Mme-Timezone" = PST;????????? },????????? error=Error Domain=kCFErrorDomainCFNetwork Code=-1009 "The Internet connection appears to be offline." UserInfo=0x7f96e063e2b0 {NSErrorFailingURLStringKey=https://setup.icloud.com/configurations/init, NSErrorFailingURLKey=https://setup.icloud.com/configurations/init, _kCFStreamErrorCodeKey=8, _kCFStreamErrorDomainKey=12, NSLocalizedDescription=The Internet connection appears to be offline.}, httpStatusCode=-1, responseHeaders=????????? (null)Jan 31 10:24:04 Williams-Mac-Pro.local AppleIDAuthAgent[169]: AppleIdAuth URL Error: Error Domain=AOSErrorDomain Code=1000 "The operation couldn’t be completed. (AOSErrorDomain error 1000.)"Jan 31 10:24:04 Williams-Mac-Pro.local apsd[52]: Got connection error Error Domain=NSURLErrorDomain Code=-1009 "The Internet connection appears to be offline." UserInfo=0x7fa530416c80 {NSUnderlyingError=0x7fa53210d130 "The Internet connection appears to be offline.", NSErrorFailingURLStringKey=https://albert.apple.com/deviceservices/deviceActivation?device=MacOS, NSErrorFailingURLKey=https://albert.apple.com/deviceservices/deviceActivation?device=MacOS, _kCFStreamErrorDomainKey=12, _kCFStreamErrorCodeKey=8, NSLocalizedDescription=The Internet connection appears to be offline.}Jan 31 10:24:04 Williams-Mac-Pro.local apsd[52]: <APSCertificateManager: 0x7fa532307100>: Failed to get client cert on attempt 2, will retry in 15 secondsJan 31 10:24:15 Williams-Mac-Pro kernel[0]: **** [IOBluetoothHCIController][SearchForTransportEventTimeOutHandler] -- Missing Bluetooth Controller Transport! Jan 31 10:24:17 Williams-Mac-Pro.local _nsurlsessiond[194]: /usr/libexec/ntpd-wrapper: scutil key State:/Network/Global/DNS not present after 30 secondsJan 31 10:24:18 Williams-Mac-Pro.local _nsurlsessiond[197]: Unable to resolve hostname(s)Jan 31 10:24:19 Williams-Mac-Pro.local apsd[52]: Got connection error Error Domain=NSURLErrorDomain Code=-1009 "The Internet connection appears to be offline." UserInfo=0x7fa53200cae0 {NSUnderlyingError=0x7fa53054fb40 "The Internet connection appears to be offline.", NSErrorFailingURLStringKey=https://albert.apple.com/deviceservices/deviceActivation?device=MacOS, NSErrorFailingURLKey=https://albert.apple.com/deviceservices/deviceActivation?device=MacOS, _kCFStreamErrorDomainKey=12, _kCFStreamErrorCodeKey=8, NSLocalizedDescription=The Internet connection appears to be offline.}Jan 31 10:24:19 Williams-Mac-Pro.local apsd[52]: <APSCertificateManager: 0x7fa532307100>: Failed to get client cert on attempt 3, will retry in 30 secondsThis was the last message logged. What is this APSCertificateManager??? Or is it the fs error on the first line? I will try a different kernel from Bronya and see if it works.
  9. Hi there, ? I'm very new to this sort of thing and I want to starting programming ios apps but the problem is you have to have Mac OS X to install xcode! ? So I'm trying to install Mac OS X Mavericks onto virtual box so I can start programming! ? So iv'e done the steps on this tutorial:?http://www.macbreaker.com/2014/05/os-x-mavericks-in-virtualbox-with-N{censored}.html?but when I get to the boot screen where you have to type the boot flag I get some trouble! ? It says that if your cpu has "FX" in it you have to type "amdfx -v" and my cpu is a Amd FX 4300 so I did that. ? But then a whole lot of script comes up and it stops! Here is a screenshot: ? ? Please help! ? Thanks, Dylan
  10. Hi everyone, I'm trying to install OSX Mavericks by N{censored} onto my hackintosh, but I keep getting this message: http://adf.ly/8058514/hackintosh-error?? Any help would be great!
  11. I have always this message in AppStore "Thunderbolt Firmware Update 1.2". I have turn off this message. I have this in my /Library/Preference/com.apple.SoftwareUpdate.plist bplist00ÿ +,-_LastAttemptSystemVersion_PrimaryLanguages_LastRecommendedUpdatesAvailable_RecommendedUpdates^LastResultCode_LastFullSuccessfulDate_LastUpdatesAvailable_LastSuccessfulDate^10.10 (14A389)°Ren•!&‘ZIdentifier[Product Key\Display Name_Display Version]ProAppsCodecsX031-2844^ProApps CodecsU1.0.5‘ZFCPContentX041-4538_$Final Cut Pro X Supplemental ContentS1.0‘ _ThunderboltFirmwareUpdate1.2X041-9835_Thunderbolt Firmware UpdateS1.2‘"#$%WiTunesX]zzzz031-08056ViTunesV12.0.1‘'()*]MotionContentX041-4788_Motion Supplemental ContentS1.13A∫&?3A∫)E4Gi~ç¶Ω“·„ÊËÓ˜-;DSYbmvù°™…“Ù?!*8A_cen.wI attach my?com.apple.SoftwareUpdate.plist ?
  12. Hi everyone, I'm really hoping someone can help me. I'm a complete newbie to this but I did manage to install OSX on an old laptop a number of years ago, I just can't remember anything on how I did it! ? I would like to install OSX into VMWare Workstation 10 on my PC to get a feel for things, but whenever I've followed any guides or tutorials, I always get errors - mainly the error saying "CPU Disabled by the host operating system". ? My specs are as follows: ? VMware Workstation 10 Windows 8.1 64bit 16GB DDR3 RAM AMD FX-4100 Quad Core CPU Plenty of Hard drive space NVIDIA GeForce GTX 780 GPU Asus M5A78L-M/USB3 Motherboard ? If anyone fancies helping me out I would be extremely pleased! ? Thanks in advance! Jay
  13. Hey Guys, I'm encountering an error with trying to boot into the installer via USB. First of all I used kakewalks IOPCIFamily.kext fix, to fix the [PCI Configuration Begin] error. But I am currently getting the errors: "kxld[com.apple.iokit.IOFirewireIP]: In interface com.apple.kpi.iokit of _kernel_, couldn't find symbol _ZN8IOMapper18_RESERVEDIOMapper3Ev kxld[com.apple.driver.AppleSMC]: In interface com.apple.kpi.iokit of _kernel_, couldn't find symbol _ZN8IOMapper18_RESERVEDIOMapper3Ev kxld[com.apple.Dont_Steal_Mac_OS_X]: In interface com.apple.kpi.iokit of _kernel_, couldn't find symbol _ZN8IOMapper18_RESERVEDIOMapper3Ev kxld[com.apple.iokit.IOSerialFamily]: In interface com.apple.kpi.iokit of _kernel_, couldn't find symbol _perf_monitor_register kxld[com.apple.iokit.IOSerialFamily]: In interface com.apple.kpi.iokit of _kernel_, couldn't find symbol _ZN8IOMapper18_RESERVEDIOMapper3Ev kxld[com.apple.iokit.IOBluetoothSerialManager]: In interface com.apple.kpi.iokit of _kernel_, couldn't find symbol _ZN8IOMapper18_RESERVEDIOMapper3Ev kxld[com.apple.iokit.IOSurface]: In interface com.apple.kpi.iokit of _kernel_, couldn't find symbol _ZN8IOMapper18_RESERVEDIOMapper3Ev kxld[com.apple.iokit.IOUserEthernet]: In interface com.apple.kpi.iokit of _kernel_, couldn't find symbol _perf_monitor_register kxld[com.apple.iokit.IOUserEthernet]: In interface com.apple.kpi.iokit of _kernel_, couldn't find symbol _ZN8IOMapper18_RESERVEDIOMapper3Ev" Has anyone encountered these errors? My specifications are in my signature Side note: I didn't pirate Mountain Lion, I used a friends mac and downloaded it from there, using an account I temporarily created to do so. Also I am using a custom USB stick I made, by Mounting the BaseSystem.dmg (I think it is) and restoring that to a usb stick then installed the latest chameleon release (from here) onto the usb stick.
  14. I have a problem with booting into the iAtkos V2 S3 using Nawcom OSX86 ModCD. I took all steps in a tutorial that I saw on youtube by 32darkness48 on hownto make an amd hackintosh Snow Leopard. I followed all the steps and got all the files and everything but this happens when I try to refesh the boot loader to boot from the iAtkos CD and install it. Here is my error, I dont know quite how to explain it but lets say lines of colors appear on the top of the screen when i hit f5 with the iAtkos disk in. I uploaded a picture of the colors and my specs. Thank you.
  15. Hey there, I installed iAtkos ML2 and everything went fine. I re-booted it but when I do all I get is this. Can anyone help? I'm using VirtualBox with iAtkos ML. ?
  16. Ciao ragazzi ho un gravissimo problema!!! Dopo l'installazione di N{censored} 10.7.3 v2 sul mio Pc AMD Radeon, al primo avvio di OSX 10.7.3 ottengo un Kernel Panic (ho lasciato lo screenshot a fine post). Quindi faccio il boot da DVD con inserita una chiavetta usb con dentro un altro bootloadere (questo metodo è consigliato dalla guida ufficiale di N{censored}). Infatti Mac OS X si abbia anche se con alcuni problemi (touchpad e alcuni tasti della tastiera non funzionano). Se poi provo a spegnere e poi riavviare il pc riottengo il solito Kernel Panic (anche con DVD e chiavetta usb inseriti nel computer). Avete qualche soluzione ragazzi???
  17. Using -v boot fag, computer stops at:? [iOBluetoothHCIController][searchTransportEventTimeOutHandler] -- Missing Bluetooth Controller Transport! ? ? DMOS has arived DOESN`t Appear. Please help me...
  18. I installed today ML 10.8.5 and after i installed drivers for network and audio via MB{censored}. After i restarted boot hanged and i could`nt boot into... i tried -x... doesn`t work .... -v and i get?[iOBluetoothHCIController][searchForTransportEventTimeOutHandler] -- Missing Bluetooth Controller Transport! Can anyone help me? ?
  19. on startup I get this message? ? Portátil:?Asus A53SV-SX041V Procesador:?Intel Core i5 2410M Adaptador Gráfico:?NVIDIA GeForce GT 540M Pantalla:?15.6 pulgadas, 16:9, 1366x768 pixeles
  20. Hey guys, sorry for my bad english I'm trying to install OSX on my Notebook, I tried so many versions and all results on the same error If I select the "HDC Configure" on AHCI, it gives the error that says "You need to restart your computer. Hold down the Power button..." and if I select the IDE mode it starts to load in the apple loadscreen and gives this error: http://i.imgur.com/GHZKu.jpg I can't even enter on the setup. I tried to put the HD on my desktop computer, install OS X (it's running well on desktop computer) and after that put back the HD on the notebook, but in the boot it gives the same error that I get when I try to enter on OSX setup booting from a CD. I heard form a guy on other forum that my CPU is compatible just with 10.7 and 10.8, but with chameleon my Lion 10.7 CD doesn't bootes, it freezes when I press any key or wait till the countdown ends Can anyone help me? Notebook Config: LG S425 Core i5-2430M 4gb RAM BIOS InsydeH2O rev. 3.5 version LG2LQ131 Thanks
  21. Hi everyone!! Im mifel from chile!, i have the following problem on my install process with my lap: I try to boot with -v & -x but no relults... can anyone help me please!!
  22. Hello osx86-Community, i'd successfully installed iAtkos ML2 on my external HDD. I tried to install Hackintosh a few times but never successful.. Now it was :-) All is running fine. Now i wanted to put in the external hdd into my computer as second SATA HDD (first one is windows 8). If i do so, my hackintosh do not boot up... it hangs while booting and shows something like this: dict ID="0"><key>IOProviderClass</key><string ID"1">IOResources</string><key>IOResourceMatch</key> after it, it will repeat "Still waiting for root device". Whats going wrong? If i put the HDD back into the external case and plug it into usb it works fine Im happy that it works, but it would be fine when i were able to use it interal.. Hope you can help me.. Thanks a lot. System Information: CPU: i5 2500k Motherboard: ASRock H61icafe (board see H61 Motherboard Series Manufacturing - ASRock Inc. ) 2 SATA HDDs Geforce GTX 560 OSX: iAtkos ML2
  23. Ok i made a U{censored} flash drive with 10.8.3 for my HD7970 and i installed it perfectly so it rebooted and it went to he white screen so i rebooted booted with -f -x and i got in with safe boot and i installed the bootloader and SleepEnabler.kext and i rebooted and it goes to the white screen after the apple logo so i pressed the power button on my computer and i press it again and it wakes up but i have a black screen that says no signal so ive been trying with no prevail. Specs 120 GB SSD 4x 1 TB Veloci Raptor Core i7 3930K 7970 GA X79UD3
  24. after a while using it suddenly strarted to give unknown error and it doesnt let even sign up new account. i couldnt solve with searched and found solutions. please help it makes borring without appstore
  25. Hello guys, I'm new here in the forum and I have a problem of several months trying to install Mac OS X on my laptop. I'm trying to install Mac OS X Snow Leopard 10.5.7 on my laptop POSITIVO SIM+ 6000 (is a Brazilian brand). These are the settings in it: Intel Pentium Dual Core 2.1GHz (model B950) 6GB of RAM Video Card Intel HD Graphics 3000 with 2GB memory Motherboard Positivo MB40II4 More Specs Anyway, every time I try to install, it hangs in the phrase "darwin kernel version ..." ! This is the same problem as mine: I've tried Kalyway and iDeneb, but none of them worked Help Me, PLEAAAASEEEEE
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.