Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'grey'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • OSx86.net
    • Angelbird SSD Competition
    • Forum Rules
    • News and Announcements
    • Feedback
  • Support Forums
    • General Discussion
    • Frequently Asked Questions
    • Guides & Tutorials
    • Bootloaders
    • OSx86.net Installation
    • OSx86.net Post Installation
    • Laptops / Notebooks
    • DSDT
    • Hardware questions
    • International
    • Macintosh Support Forums
    • Virtual Appliance (VMware / Parallels)
  • Other Stuff

Categories

  • Hackintosh Guides
  • Reviews
  • News

Categories

  • Hackintosh Tools
  • Bootloaders
    • Chameleon
    • Clover
    • Ozmosis
  • Miscellaneous
  • Videocards
    • NVidia
    • ATI
    • Intel
  • Audio
  • Network
  • Chipset
  • USB Images / Packages
  • Kernels
  • ISO
  • DSDT
  • iOS Hack
  • BIOS

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location:


Interests


Biography


Location:


Interests


Occupation

Found 3 results

  1. I have installed Yosemite on my AMD machine. Everything worked fine with Mavericks up to 10.9.2. Then it started not booting up. All I got was a grey screen and spinning wheel. I could only boot without graphics kexts or on safe mode. On safe mode, the graphics card is recognized and I saw that people say that the R9 280x is supported in Yosemite OOB. So I tried reading the log file from when it got stuck on boot. This is what came up : Jan 31 10:24:04 Williams-Mac-Pro.local nsurlstoraged[188]: ERROR: unable to determine file-system usage for FS-backed cache at /var/root/Library/Caches/$(CFBundleIdentifier)/fsCachedData. Errno=13Jan 31 10:24:04 Williams-Mac-Pro.local AppleIDAuthAgent[169]: AOSKit ERROR: Config request failed, url=https://setup.icloud.com/configurations/init, requestHeaders=????????? {????????? ??? "Accept-Language" = "en-us";????????? ??? "X-Mme-Client-Info" = "<MacPro5,1> <Mac OS X;10.10.1;14B25> <com.apple.AOSKit/215>";????????? ??? "X-Mme-Country" = GR;????????? ??? "X-Mme-Device-Id" = "AC373F4F-B6E9-5E01-B07E-59A399A18B8A";????????? ??? "X-Mme-Nac-Version" = 11A457;????????? ??? "X-Mme-Setup-FCE048DE-F34F-4FAF-A6DD-6C8AC9DF0C54" = true;????????? ??? "X-Mme-Timezone" = PST;????????? },????????? error=Error Domain=kCFErrorDomainCFNetwork Code=-1009 "The Internet connection appears to be offline." UserInfo=0x7f96e063e2b0 {NSErrorFailingURLStringKey=https://setup.icloud.com/configurations/init, NSErrorFailingURLKey=https://setup.icloud.com/configurations/init, _kCFStreamErrorCodeKey=8, _kCFStreamErrorDomainKey=12, NSLocalizedDescription=The Internet connection appears to be offline.}, httpStatusCode=-1, responseHeaders=????????? (null)Jan 31 10:24:04 Williams-Mac-Pro.local AppleIDAuthAgent[169]: AppleIdAuth URL Error: Error Domain=AOSErrorDomain Code=1000 "The operation couldn’t be completed. (AOSErrorDomain error 1000.)"Jan 31 10:24:04 Williams-Mac-Pro.local apsd[52]: Got connection error Error Domain=NSURLErrorDomain Code=-1009 "The Internet connection appears to be offline." UserInfo=0x7fa530416c80 {NSUnderlyingError=0x7fa53210d130 "The Internet connection appears to be offline.", NSErrorFailingURLStringKey=https://albert.apple.com/deviceservices/deviceActivation?device=MacOS, NSErrorFailingURLKey=https://albert.apple.com/deviceservices/deviceActivation?device=MacOS, _kCFStreamErrorDomainKey=12, _kCFStreamErrorCodeKey=8, NSLocalizedDescription=The Internet connection appears to be offline.}Jan 31 10:24:04 Williams-Mac-Pro.local apsd[52]: <APSCertificateManager: 0x7fa532307100>: Failed to get client cert on attempt 2, will retry in 15 secondsJan 31 10:24:15 Williams-Mac-Pro kernel[0]: **** [IOBluetoothHCIController][SearchForTransportEventTimeOutHandler] -- Missing Bluetooth Controller Transport! Jan 31 10:24:17 Williams-Mac-Pro.local _nsurlsessiond[194]: /usr/libexec/ntpd-wrapper: scutil key State:/Network/Global/DNS not present after 30 secondsJan 31 10:24:18 Williams-Mac-Pro.local _nsurlsessiond[197]: Unable to resolve hostname(s)Jan 31 10:24:19 Williams-Mac-Pro.local apsd[52]: Got connection error Error Domain=NSURLErrorDomain Code=-1009 "The Internet connection appears to be offline." UserInfo=0x7fa53200cae0 {NSUnderlyingError=0x7fa53054fb40 "The Internet connection appears to be offline.", NSErrorFailingURLStringKey=https://albert.apple.com/deviceservices/deviceActivation?device=MacOS, NSErrorFailingURLKey=https://albert.apple.com/deviceservices/deviceActivation?device=MacOS, _kCFStreamErrorDomainKey=12, _kCFStreamErrorCodeKey=8, NSLocalizedDescription=The Internet connection appears to be offline.}Jan 31 10:24:19 Williams-Mac-Pro.local apsd[52]: <APSCertificateManager: 0x7fa532307100>: Failed to get client cert on attempt 3, will retry in 30 secondsThis was the last message logged. What is this APSCertificateManager??? Or is it the fs error on the first line? I will try a different kernel from Bronya and see if it works.
  2. hello, ? i'm trying to install snow leopard on my pc. but when i will begin the installation it freez on the grey apple logo. i dont know what to do. who can help me?
  3. I finally got to install iatkos on my dell optiplex 390. but now i encountered another error. when i select my partitioned hard drive with mac on it, it stays on this grey fabric screen. i tried booting in verbose mode but that just made weird fuzzy multicolored lines on my monitor. please help! When i booted i verbose mode, i got this error: My Albums: comp stuff: IMAG0110 GraphicsEnabler worked but then I got a error icon in top of the apple logo
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.