Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'hachintosh'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • OSx86.net
    • Angelbird SSD Competition
    • Forum Rules
    • News and Announcements
    • Feedback
  • Support Forums
    • General Discussion
    • Frequently Asked Questions
    • Guides & Tutorials
    • Bootloaders
    • OSx86.net Installation
    • OSx86.net Post Installation
    • Laptops / Notebooks
    • DSDT
    • Hardware questions
    • International
    • Macintosh Support Forums
    • Virtual Appliance (VMware / Parallels)
  • Other Stuff

Categories

  • Hackintosh Guides
  • Reviews
  • News

Categories

  • Hackintosh Tools
  • Bootloaders
    • Chameleon
    • Clover
    • Ozmosis
  • Miscellaneous
  • Videocards
    • NVidia
    • ATI
    • Intel
  • Audio
  • Network
  • Chipset
  • USB Images / Packages
  • Kernels
  • ISO
  • DSDT
  • iOS Hack
  • BIOS

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location:


Interests


Biography


Location:


Interests


Occupation

Found 3 results

  1. Is it possible to set up hackintosh with this comp(thought about using N{censored})? MoBo: ASUS M5A78L-M LX CPU: AMD Athlon II x3 450 3.2GHz (OC'd to 3.6GHz) (GPU: AMD Radeon HD 6450 Sapphire edition) Also, I've read that I need DSDT file(still not completely sure how to set it up, but will figure it out/read it up when/if I get one), but had no luck finding one for my motherboard. I'd appreciate if you could point me in the right direction(if there's one)
  2. hello, i installed os x 10.8.4 with your help on my pc...thanks for that, but now there are some little problems and i dont know how to fix it... the first and biggest problem is...whatever i do i cant get no sound from the realtek 898 soundchip on my motherboard...and all the programs (iTunes, quicktime, youtube etc...) dont play anything... i can press on "play" but the timer is not running...the only way to get some sound is my usb wireless headset and then ONLY by quicktime...if i change the sound output it stops and sometimes crash for a moment... kext for the soundchip is installed and S/L/E is repared and new cache (kext wizard)...but what else i have to do ?? the next is....i only can boot with "GraphicsEnabler=No" how can i fix this ?? or doas this make no disadvantages ?? the system know my nvidia gtx 660... and last is about my cpu...in systeminfo-details there is my i7 3930k with all 6 cores but in "about this mac" ther is only 3,2 GHZ Unknown" is that normal ?? (sry for my bad english) thanks for your help !!
  3. Hi everybody I'm new on installing mac OS on a PC but some experience in windows installation, that I think is worst I start saying that I broth a MacBook for 100 € and after try it I said that was really nice to have Mac OS in my notebook to. Well after a week of trying to install Mac OS in my notebook finally I did. Installed a SanDisk SSD 128 GB the rest of the PC it's all Original. I'll put below what the "System Info" Device Gave to me. Intel Corporation;292d;ICH9M/M-E 2 port SATA IDE Controller;Mass storage controller;IDE interface Intel Corporation;2930;82801I (ICH9 Family) SMBus Controller;Serial bus controller;SMBus Intel Corporation;2928;ICH9M/M-E 2 port SATA IDE Controller;Mass storage controller;IDE interface Intel Corporation;2919;ICH9M LPC Interface Controller;Bridge;ISA bridge Intel Corporation;2448;82801 Mobile PCI Bridge;Bridge;PCI bridge Intel Corporation;293a;82801I (ICH9 Family) USB2 EHCI Controller #1;Serial bus controller;USB Controller Intel Corporation;2936;82801I (ICH9 Family) USB UHCI Controller #3;Serial bus controller;USB Controller Intel Corporation;2935;82801I (ICH9 Family) USB UHCI Controller #2;Serial bus controller;USB Controller Intel Corporation;2934;82801I (ICH9 Family) USB UHCI Controller #1;Serial bus controller;USB Controller Intel Corporation;4237;PRO/Wireless 5100 AGN [shiloh] Network Connection;Network controller;Network controller Intel Corporation;2942;82801I (ICH9 Family) PCI Express Port 2;Bridge;PCI bridge Realtek Semiconductor Co., Ltd.;8136;RTL8101E/RTL8102E PCI Express Fast Ethernet controller;Network controller;Ethernet controller Intel Corporation;2940;82801I (ICH9 Family) PCI Express Port 1;Bridge;PCI bridge Intel Corporation;293e;82801I (ICH9 Family) HD Audio Controller;Multimedia controller;Audio device Intel Corporation;293c;82801I (ICH9 Family) USB2 EHCI Controller #2;Serial bus controller;USB Controller Intel Corporation;2939;82801I (ICH9 Family) USB UHCI Controller #6;Serial bus controller;USB Controller Intel Corporation;2938;82801I (ICH9 Family) USB UHCI Controller #5;Serial bus controller;USB Controller Intel Corporation;2937;82801I (ICH9 Family) USB UHCI Controller #4;Serial bus controller;USB Controller Intel Corporation;2a43;Mobile 4 Series Chipset Integrated Graphics Controller;Display controller;Display controller Intel Corporation;2a42;Mobile 4 Series Chipset Integrated Graphics Controller;Display controller;VGA compatible controller Intel Corporation;2a40;Mobile 4 Series Chipset Memory Controller Hub;Bridge;Host bridge Wifi is recognize to the sistem but isn't working. Why? What is no working are: Wifi. WebCam Touch Pad. Did I miss Kext? Can somebody say what I should check to make sure that is working everything ok in my Hac machine? I Have a few wireless to try untill works could somebody help to find that one works? Thanks in Advance
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.