Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'hd5450'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • OSx86.net
    • Forum Rules
    • News and Announcements
    • Feedback
  • Support Forums
    • General Discussion
    • Guides & Tutorials
    • Bootloaders
    • OSx86.net Installation
    • OSx86.net Post Installation
    • Laptops / Notebooks
    • DSDT
    • Hardware questions
    • Frequently Asked Questions
    • International
    • Macintosh Support Forums
    • Virtual Appliance (VMware / Parallels)
    • Hackintosh Premium Support
  • Community Showcase
    • Contest
    • Dream Machine Project
    • Show your Hackintosh
  • Playground
    • Hobby Corner
    • Attic
    • Garage
    • Cellar
  • Archive
    • General Troubleshooting
    • Hardware and Drivers (Kexts)
    • Software (Windows)
    • Warn the World Campaign
    • EFi-X™ Users Anonymous

Categories

  • Hackintosh Guides
  • Reviews
  • News

Categories

  • Hackintosh Tools
  • Bootloaders
    • Chameleon
    • Clover
    • Ozmosis
  • Miscellaneous
  • Videocards
    • NVidia
    • ATI
    • Intel
  • Audio
  • Network
  • Chipset
  • USB Images / Packages
  • Kernels
  • ISO
  • DSDT
  • iOS Hack
  • BIOS

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location:


Interests


Biography


Location:


Interests


Occupation

Found 8 results

  1. pablocastro83

    Kext Ati hd5450 for sierra?

    Hi. I'm looking for Kext from Ati hd5450 to Sierra Os. I would appreciate your answers.
  2. drphibes1964

    ASUS HD5450-SL-1GD3-L-V2

    ASUS HD5450-SL-1GD3-L-V2 unable to get recognised and work El Capitan 10.11.4 The card id shows 677b name AMD RADEON HD7400 Series 5Mb. Tried clover DSDT that is patched for hd5450 on my optiplex 780 but black screen no boot, put a radeon 4600 in and works OOB, no kext or DSDT, any help gratefull,
  3. Rene

    HD5450 (68F9 68E5 68e1) Yosemite

    Version V6

    8,524 downloads

    All files re-uploaded because of some broken links, sorry. AMD ATI HD5450 Device ID: 0x68F9, 0x68E5 and 0x68e1 GraphicsEnabler=Yes AtiConfig=Eulemur For help, post here: http://www.hackintoshosx.com/topic/18235-guide-hd5450-1gb-0x68f9-on-mavericks-109/ Watch the video from preet noor: Thanks preet noor
  4. I Installed Mountain Lion With N{censored} dvd. every thing fixed and work but i cannot Enable qe/ci. ? My System{ cpu: INTEL Pentium ? 2.2 Dual core Graphic : XFX Radeon HD5450 MB : PSKPL SE } ? installed kexts{ ATI5000Controller.kext ATI5000Injector.kext ATIFramebuffer.kext ATIRadeonX3000.kext ATIRadeonX3000GA.plugin ATIRadeonX3000GLDriver.bundle ATIRadeonX3000VADriver.bundle ATISupport.kext AMDRadeonAccelerator.kext AMDRadeonVADriver.bundle AMDRadeonX3000GLDriver.bundle } ? ? ? Graphic Info after install kexts{ ATI Radeon HD 5450: ? ? Chipset Model: ATI Radeon HD 5450 ? Type: GPU ? Bus: PCIe ? Slot: Slot-1 ? PCIe Lane Width: x16 ? VRAM (Total): 1024 MB ? Vendor: ATI (0x1002) ? Device ID: 0x68e1 ? Revision ID: 0x0000 ? ROM Revision: 113-B7710C-176 ? EFI Driver Version: 01.00.318 ? Displays: SyncMaster: ? Resolution: 1024 x 768 @ 75 Hz ? Pixel Depth: 32-Bit Color (ARGB8888) ? Display Serial Number: H9MM815049 ? ? Main Display: Yes ? Mirror: On ? Mirror Status: Master Mirror ? Online: Yes ? Rotation: Supporte } ? Quartz Extreme is not in my Graphic info. Please Help Me... ? Sorry form my Bad English
  5. MarcomiX7015

    Ati hd 5450 not working

    good day at all despite having tried various kext after 10.9.2 update my HD5450 is not working thanks for help
  6. Version 1.1

    2,363 downloads

    UPDATE: This version working great with last release of Mavericks 10.9.1 build 13B42 Version fully compatible for Mavericks 10.9 with QE/CI enabled. Install with Kext Wizard in /S/L/E and repair permissions. Work both build 13A598 and final GM
  7. Yassin Oufkir

    ATI Radeon HD 5450 No QE/CI

    i tried different methods i found on google and came across this one. http://www.osx86.net/view/3043-ati_radeon_hd5450_with_full_qe-ci_support.html (already tried method one and two, without luck) can someone help me thru teamviewer.
  8. Well after 3 excruciatingly long days I have finally done it! I manged to get OSX 10.6.8 installed on my AMD machine but i'm still stuck in a few places... I am a super noob at this but good with tech work in general. I'm a Programmer/Web Developer/Hardware/Software Support guy by trade. hardware info: AMD FX4100 ATI HD5450 Gigabyte GA-880GM-UD2H So I used ModCD and a retail copy of 10.6.3 with the following flags: rd(0,0)/Extra/modbin_kernel arch=i386 legacy_kernel cpus=1 busratio=17 colors=32 GraphicsEnabler=No After a successful install I still couldn't get my machine to boot without a few flags: busratio=17 colors=32 UseKernelCache=No npci=0x2000 Once I finally reached the OS I did the following: Ran the Apple Combo Update for 10.6.8. Before rebooting installed legacy kernel AMD for 10.6.8 Ran Mulitbeast 3.10.x and installed all kexts, fixes, and EasyBeast stuff Committed the second set of flags above to my org.chamelon.boot.plist Rebooted So the machine currently boots and runs but adding the ati5000injector.kext for my HD5450 to my Extras/Extensions folder causes the boot process to stall until it's removed. It seems to stall at the NvClockX loading process which i'm guessing is some sort of nvidia driver. Can I remove these drivers or is there a better way to get my ATI card to work? Can I fix my boot process so I don't have to use so many hardcoded flags to get it to start? Thanks in advance -Mike
×