Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'iatkos l1'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • OSx86.net
    • Angelbird SSD Competition
    • Forum Rules
    • News and Announcements
    • Feedback
  • Support Forums
    • General Discussion
    • Frequently Asked Questions
    • Guides & Tutorials
    • Bootloaders
    • OSx86.net Installation
    • OSx86.net Post Installation
    • Laptops / Notebooks
    • DSDT
    • Hardware questions
    • International
    • Macintosh Support Forums
    • Virtual Appliance (VMware / Parallels)
  • OSx86.net Crew
  • Other Stuff

Categories

  • Hackintosh Guides
  • Reviews
  • News

Categories

  • Hackintosh Tools
  • Bootloaders
    • Chameleon
    • Clover
    • Ozmosis
  • Miscellaneous
  • Videocards
    • NVidia
    • ATI
    • Intel
  • Audio
  • Network
  • Chipset
  • USB Images / Packages
  • Kernels
  • ISO
  • DSDT
  • iOS Hack
  • BIOS

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location:


Interests


Biography


Location:


Interests


Occupation

Found 10 results

  1. Olá a todos, sou novato em Fóruns e no assunto Hackintosh. Em primeiro lugar, me desculpem se criei esse tópico em lugar inapropriado. Minhas experiencias com hackintosh foram poucas, instalei o OS em uma PCChips A31G e em um Netbook PHN 10A-R123WS, então alguma noção. Compre a Placa mãe GAB-75M-D3H Gigabyte e tenho as seguinte configurações: Socket: LGA1155 Chipset: Intel® B75 Express Chipset ?duio: Realtek ALC887 codec Rede: Realtek GbE LAN chip (10/100/1000 Mbit) ____________________ O guia abaixo: HCL 10.8.1 - OSx86 Segui essas configurações para a Bios da placa: How to set up the UEFI of your Hackintosh's Gigabyte motherboard De acordo com o link abaixo, acredito que seja possível rodar o sistema em minha placa: Hackintosh GAB75MD3H - Hackintosh World ____________________ Obs: Acredito que a minha placa mãe, tenha placa gráfica onboard e acredito que não seja compativel. Tenho a Placa gráfica Xfx geforce 8500 gt Fatality 512mb, mas tambem não sei se ela é compativel, pelo menos não encontrei nada sobre. ____________________ Tenho as as distros iAtkos S3 (DVD), iAtkos L1(DVD), iAtkos ML2 (Pen Drive) e Retail 10.7.3(DVD). Instalei a versão S3, mas não consegui dar boot, o sistema não da Kernel Panic, mas reinicia logo a pós aparecer a mensagem "Inicializando darwin 86x" (Algo parecido). Não consegui nem entrar na tela de instal das versões L1, ML2 e 10.7.3. ____________________ Resumindo: Queria começar do zero, e preciso de ajuda, se alguém puder me ajudar, ficarei grato!
  2. Já faz uma semana que estou tentando instalar o iAtkos L1 ou o L2, pois queria ver como é o Lion. Estou tentando instalar em uma maquina virtual, pelo Virtual Box. Mas há um problema, na tela da maça, o loading não aparece, fica travada, já tentei uma carrada de comandos, e notei que ele trava quando diz "Staring darwin x86" ou algo assim. Fiquei umas duas semanas baixando estas versões. Primeiro, baixei a L2, que não funcionou, minha esperança se depositou na L1, que também apresentou o mesmo "bug". Eu tentei instalar a L2 em um DVD e rodar no PC, mas mesmo assim travou na tela da maça também, daí nem quis gastar mais um DVD pra gravar a L1, pois acredito que vai acontecer a mesma coisa... Tenho um tal de "XxX_x86_10.5.6_Install_Disc_Universal_Final" aqui, que já testei na Virtual Box e não funcionou, porém ainda não testei normalmente, gravar no DVD etc... e tenho o "Leo4allv3final" que queimei no DVD e também não deu certo. Enfim, estou muito decepcionado :/ O que eu faço? Ah, seguem as configurações do meu PC. Operating System: Windows 7 Enterprise 64-bit (6.1, Build 7600) (7600.win7_gdr.120503-2030) System Manufacturer: Acer System Model: Aspire 5738 BIOS: Ver 1.00PARTTBL Processor: Intel? Core2 Duo CPU T6400 @ 2.00GHz (2 CPUs), ~2.0GHz Memory: 4096MB RAM Available OS Memory: 4024MB RAM Page File: 2177MB used, 5870MB available Não entendo, acho que o meu notebook tem uma configuração boa... não sei porque não roda! Já estou enjoado, essa não é a primeira vez que tento instalar um Hackintosh :/
  3. Ciao a tutti ho un problema sul mio SAMSUNG NP300 V5A-S01IT: chipset Intel HM65 processore intel core I5 ram 6 gb Disco rigido S-ATAII da 640 GB (5400 giri/min) Super Multi Dual Layer Scheda grafica NVIDIA® GeForce® GT 520MX, tecnologia Optimus™ 1 GB gDDR3 + hd3000 ho provato a far partire con iaktos l1 da dvd ma si blocca prima dell'installazione... utilizzando lion installato su hdd usb utilizzando lo stesso dvd con cui ho provato a installarlo io (installazione funzionante) e facendo partire l'hdd utilizzando il bootloader del dvd sono riuscito a far partire lion sul mio portatile.. se provo a far partire lion direttamente dall hdd usb non parte (non carica neanche il bootloader ma parte subito windows) Aiutatemi!!
  4. Hi, I need some help, I have been a lot of years trying to install OSX to mu PC, today i have succesfully instakked iATKOS L2, but when y boot, it says: "Unsupported card!" and starts to boot like a Mac, but it arrives a moment when the apple logo dissapears and it apears a blanck screen, and it gets stuck there. My computer has: i7 Quad core ATI RADEON EXPRESS HS 6900 Series 8gb ram(2x4) PLEASE HELP ME!!
  5. Hi everyone !, whene i boot on my iatkos l1 install i receive this error : transcript offline - Buffer pool allocate [181000] failed My computer-------------------------------------------------------------------- // Processor & Chipset // ---------------------------------------------------------------------------------- Processor Manufacturer= Intel Processor Type= Core i3 Processor Speed= 2.20 GHz Processor Core= Quad-core Cache= 6 MB 64-bit Processing= Yes Hyper-Threading= Yes Chipset Manufacturer= Intel Chipset Model= HM65 Express ---------------------------------------------------------------------------------- // Memory // ---------------------------------------------------------------------------------- Standard Memory= 6 GB Maximum Memory= 8 GB Memory Technology= DDR3 SDRAM Memory Standard =DDR3-1066/PC3-8500 Memory Card Reader= Yes --------------------------------------------------------------------------------- // Storage // --------------------------------------------------------------------------------- Hard Drive Capacity= 1 TB Hard Drive Interface= Serial ATA Hard Drive RPM= 5400 Optical Drive Type= DVD-Writer Optical Media Supported= DVD-RAM/±R/±RW --------------------------------------------------------------------------------- // Display & Graphics // --------------------------------------------------------------------------------- Graphics Controller Manufacturer= nVIDIA Graphics Controller Model= GeForce GT 540M Graphics Memory Capacity= 1 GB Graphics Memory Technology= DDR3 SDRAM --------------------------------------------------------------------------------- // Network & Communication // --------------------------------------------------------------------------------- Wi-Fi Standard= IEEE 802.11 a/g/n Ethernet Technology= Gigabit Ethernet ------------------------------------------------------------------End-of-spec- thanks for your answers ! have a good day.
  6. I downloaded the iATKOS L1 in DMG, restored it using disk utility apple and handed it to my USB stick. put Chameleon 2.0 to boot installation. So far all right. When I went to boot the PC, the computer recognized the USB flash drive and came with my Apple symbol. But when I enter it, the pc restarts, not starting the installation screen iATKOS L1. Have I done the wrong bootloader? What should I do to start the installation by USB? Note: I have the iATKOS S3v2, version 10.6.3, and I can not update it by update center. I looked at the tutorial, but do not think the same chameleon he used. (I used the Google translate) http://www.youtube.com/watch?v=RrzmYyahQTE
  7. Hallo Allerseits, nachdem ich nun schon einige Erfahrungen mit Hackintosh gemacht habe und mich nun an ein etwas besonderes Projekt gemacht habe, mo?chte ich Euch an meinen bisherigen Erkenntnissen teilhaben lassen und Euch auch in einzelnen Frage um Unterstu?tzung bitten. In den letzten Monaten habe ich zuletzt recht erfolgreich einen Hackintosh auf meinem HP ProBook 4520s aufgesetzt mit einzelnen kleineren Macken. Folgende Konfiguration liegt bei mir vor: HP ProBook 4520s (XX843EA#ABD) 8 GB RAM DDR3 @667 Mhz (DDR3 1333) Motherboard: HP 1411, KBC Version 57.35, BIOS Version 68ZZ Vers. F20 NorthBridge: Intel Havendale/Clakdale Host Bridge Rev. 02 SouthBridge: Intel HM57 Rev. 05 Intel Core i5 M480 @2,67 GHz Grafikkarte: ATI Radeon HD 5470m (1002:68e0, Manhattan) Monitor: Model N156B6-*?L0A, ID: CMO15A1 @1366x768 Pixel WLAN: BCM4313 Sound Device: IDT High Definition Audio Codec Mit folgenden Parameter habe ich das System nun zum laufen gebracht: iAtkos Lion L1 (L2 funktioniert nicht, insbesondere wegen der beno?tigten PS2-*?Treiber fu?r die Tastatur, s.u.) Bootparameter: Busratio=20 ?v Hiermit ließ sich das System problemlos starten. Installation dann auf einer MBR-*? partitionierten Festplatte. Anpassen der Installation mittels; Chameleon Bootloader GraphicsEnabler=No Fakesmc etc. unvera?ndert PS2 Voodoo Network: RTL 81xx/81111 Beim ersten Start wider auf die o.g. Bootparameter achten (busratio=20 ?v) Dann wird darauf hingewiesen, dass keine Tastatur gefunden wurde. Einfach eine USB-*? Tastatur anschließen (bei mir eine Logitech S510). Nach der Erkennung kann die USB-*? Tastatur wieder entfernt werden. Die eingebaute funktioniert problemlos. Im weiteren Verlauf weist das System darauf hin,dass eine Bluetooth-*?Tastatur angeschlossen werden sollte. Dies kann einfach ignoriert werden, da die eingebaute weiterhin funktioniert. Bezu?glich der Grafikkarte: GraphicsEnabler=Yes AtiConfig=kEulemur Hiernach startet das System. Spricht aber nur den VGA-*?Ausgang an. Hier wu?rde ich mir noch Hilfe wu?nschen. Der Bluetooth Anschluss funktioniert problemlos. Die WLAN-*?Karte (BCM 4313) allerdings nicht. Hier habe ich allerdings auch den anderen Foren keine Idee zur Lo?sung gefunden. Ich hoffe, ich konnte dem ein oder anderen eine Hilfe sein und freuen mich u?ber Kommentare, Anregungen und Hilfen bezu?glich der genannten Probleme. Vielen Dank. I will translate this post later.
  8. i just installed iatkos l1 on my hp pavilion dv5 1135 ee laptop and it's almost working like a charm.with snow leopard,i couldn't succeed to work my nvidia geforce 9600M GT graphic card but with iatkos l1,it's working very well.and also my built in hp cam working.i just wanted to share with u to help people who may need to know about hp dv5 and iatkos l1.and want to thank everybody here for their big effort to help us.thank u guys.u are awesome.
  9. I was using iATKOS V2 S3 with all the kexts working. When you upgrade / format your computer to iATKOS L1 had to reinstall the kexts. all worked except the VGA video card. When installed this kexts (http://www.osx86.net/view/1090-gma950-945_kexts.html) in my iATKOS V2 to S3 resolution permeitamente worked, but not now. Is it still is not compatible? This defective? I'm translating to english
  10. I just wanted to share some thoughts about installing 10.7.1 on a optiplex 755 SFF. I Installed the OS from:), using Chimera bootloader. I will be given a lot of details about the final process, but I'm having an issue with the onboard sound card. Based on the manufacturers site, this machine uses ADI 198x HD Audio. I haven't found a suitable driver for the audio and I was wondering if you guys can help me find the kext for it. The specs are Core2Duo 1.86Ghz,4 GB RAM, 500GB HDD, Geforce 201 PCIe (Which I found the Drivers and the are working fine, I'm able to watch 1080p from the internet, Also Ethernet is working as well. Please Help!!! Thanks
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.