Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'iatkos s3'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • OSx86.net
    • Angelbird SSD Competition
    • Forum Rules
    • News and Announcements
    • Feedback
  • Support Forums
    • General Discussion
    • Frequently Asked Questions
    • Guides & Tutorials
    • Bootloaders
    • OSx86.net Installation
    • OSx86.net Post Installation
    • Laptops / Notebooks
    • DSDT
    • Hardware questions
    • International
    • Macintosh Support Forums
    • Virtual Appliance (VMware / Parallels)
  • Other Stuff

Categories

  • Hackintosh Guides
  • Reviews
  • News

Categories

  • Hackintosh Tools
  • Bootloaders
    • Chameleon
    • Clover
    • Ozmosis
  • Miscellaneous
  • Videocards
    • NVidia
    • ATI
    • Intel
  • Audio
  • Network
  • Chipset
  • USB Images / Packages
  • Kernels
  • ISO
  • DSDT
  • iOS Hack
  • BIOS

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location:


Interests


Biography


Location:


Interests


Occupation

Found 4 results

  1. Hi all hackintosh expert, i'm very very very new in hackintosh world, but i'm very interested with it... i'm trying to install iATKOS S3v2 (Snow Leopard) to my Lenovo G470 Laptop, but every time i tried, it always end stucking at apple logo before installation is started... nothing happened... is there any help? my Laptop Spesification is: every time i try to boot with flag the result is: Thanks For All Your Help..
  2. I haven't touched hackintosh in a while and was willing to try it out again. I wanted to see if anyone can help me with dualbooting win 7 and iatkos s3. One of the main reasons I haven't tried this was because I did something that messed up my windows partition, not allowing me to boot it up. Also, I don't have a system restore disc nor do I have a win 7 cd so if it messes up I'm out. So what I need help with is installing iAtkos on my separate partition while my win 7 partition is still there without having to erase everything ( I am unable to backup all my important files).
  3. I just installed iAtkos S3 and I finally got SOUND working But problem is what I need to boot OS X with Nawcom ModCD otherwise I got black/grey screen and sometimes kernel panic, depends on boot flags... I tried almost all flags but nothing, it just needs ModCD, so is there any way to fix it? Also my resolution is stuck to 1024x768 and my Logitech C270 webcam doesn't work on PhotoBooth. Here are 2 pictures, also I noticed that it is showing that I have ATI HD 4890, but I have ATI 2600 xt... Should I upgrade to 10.6.7/10.6.8?
  4. Hi, i am samrat,from india.... Recently i got a keen interest in installing a MAC OS in my Windows supported PC... So,i started to Google around to gather some info to install mac.....i understood that i need to approve 3 things before staring the installation process.... 1. My Processor Should be a SSE2 supported... 2. Then My Mother-Board Should support the MAC OS... 3. Then I need a MAC distribution... /*------------MY SYSTEM CONFIGURATION----------*/ /*------------PROCESSOR----------*/ /*------------MOTHER BOARD----------*/ . /*------------RAM MEMORY----------*/ I saw this below link suggesting that DG41RQ supports perfectly.... OSx86 I DOWNLOADED THE MAC DISTRO...FROM iAtkos s3 Snow Leopard 10.6.3 intel (download torrent) - TPB after downloading & making a ISO DVD..when booting.... the 1st screen displays... then after pressing any key.... then after waiting for few sec..... error at the corner..... EBIOS read error : media error Block 0x8489e0 sector 0 plz help guyz...Thanks in advance
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.