Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'intel hd graphics 4000'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • OSx86.net
    • Angelbird SSD Competition
    • Forum Rules
    • News and Announcements
    • Feedback
  • Support Forums
    • General Discussion
    • Frequently Asked Questions
    • Guides & Tutorials
    • Bootloaders
    • OSx86.net Installation
    • OSx86.net Post Installation
    • Laptops / Notebooks
    • DSDT
    • Hardware questions
    • International
    • Macintosh Support Forums
    • Virtual Appliance (VMware / Parallels)
  • Other Stuff

Categories

  • Hackintosh Guides
  • Reviews
  • News

Categories

  • Hackintosh Tools
  • Bootloaders
    • Chameleon
    • Clover
    • Ozmosis
  • Miscellaneous
  • Videocards
    • NVidia
    • ATI
    • Intel
  • Audio
  • Network
  • Chipset
  • USB Images / Packages
  • Kernels
  • ISO
  • DSDT
  • iOS Hack
  • BIOS

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location:


Interests


Biography


Location:


Interests


Occupation

Found 2 results

  1. Hey friends, We have installed 10.8.2 on SVE15129CNB. It's working. That's nice. But we have few problems. We need your help. Working - Sound - Battery indicator - Ethernet (Partially - Every-time we need to restart after unplugging the ethernet cable.) - USB 3.0 Not working - Brightness indicator - Graphics card - AMD 7650M 2GB - Intel HD 4000 Graphics - Wi-Fi & Bluetooth We have done a full month research & got nothing. :'( We don't know anything about DSDT. We are noobs :confused: in that. ANy help will be greatly appreciated. Detailed Configuration file is attached below. Intel core i7 3632QM 2.2 GHz 4 GB 1600 MHz DDR3 ATI/AMD Radeon HD 75x0M/76x0M (THAMES PRO/LP) Intel HD 4000 Graphics Qualcomm Atheros AR3012 Bluetooth? Adapter Atheros AR9485WB-EG Wireless Network Adapter Configuration of Akki's Laptop in HWinInfo.html https://skydrive.live.com/redir?resid=696A022718122E90!655&authkey=!AJMnlySbagAD3-8 DSDT Generated using DSDT Editor https://skydrive.live.com/redir?resid=696A022718122E90!656&authkey=!AKuXeycmuddY6Jw Thank you.
  2. Hey Now, I've got OS X ML 10.8.2 (12C60) running on an HP g7-2247us iCore3 laptop, 8GB RAM, 1TB HD (THANKS noway!) I've got Champlist v3.1.213 running Chameleon v2.1svn r2013. I got a version of Chameleon v2.1svn 2012 that will activate my Intel HD4000 graphics to work correctly, but I'm having a bitch of a time getting rid of the r2013 version and replacing it with the r2012. Here's my Chameleon Log file: Chameleon installer log - Wed Jan 2 15:30:25 EST 2013 Installer version: 2.1svn 2013 ====================================================== /dev/disk0 #: TYPE NAME SIZE IDENTIFIER 0: GUID_partition_scheme *1.0 TB disk0 1: EFI 209.7 MB disk0s1 2: Apple_HFS Blue Star 333.0 GB disk0s2 3: Apple_HFS iPhone5 333.8 GB disk0s3 4: Apple_CoreStorage 332.8 GB disk0s4 5: Apple_Boot Boot OS X 134.2 MB disk0s5 /dev/disk1 #: TYPE NAME SIZE IDENTIFIER 0: GUID_partition_scheme *16.0 GB disk1 1: EFI 209.7 MB disk1s1 2: Apple_HFS myHack OS X Install ... 15.7 GB disk1s2 /dev/disk2 #: TYPE NAME SIZE IDENTIFIER 0: Apple_HFS SysBackUp *332.5 GB disk2 ====================================================== Backing up Chameleon files Backing up stage2 file /Volumes/Blue Star/boot to /Volumes/Blue Star/Chameleon.Backups/2013-01-02-15h30/boot Backing up /Volumes/Blue Star/Extra folder to /Volumes/Blue Star/Chameleon.Backups/2013-01-02-15h30/Extra ====================================================== Clearing options... ====================================================== Running Standard postinstall script Target volume = /Volumes/Blue Star on /dev/disk0s2 Target disk already has existing Chameleon stage 0 loader - boot0 ====================================================== Stage 0 loader not written to /dev/disk0. Written boot1h to /dev/rdisk0s2. Written boot to /Volumes/Blue Star on /dev/disk0s2. ====================================================== Preparing to check target disk for previous installations. Going to check the EFI system partition also. Mounting /dev/disk0s1 as /Volumes/EFI. Checking disk0. Nothing found that could cause any problems. ====================================================== Disk: /dev/rdisk0 geometry: 121601/255/63 [1953525168 sectors] Signature: 0xAA55 Starting Ending #: id cyl hd sec - cyl hd sec [ start - size] ------------------------------------------------------------------------ *1: EE 1023 254 63 - 1023 254 63 [ 1 - 1953525167] <Unknown ID> 2: 00 0 0 0 - 0 0 0 [ 0 - 0] unused 3: 00 0 0 0 - 0 0 0 [ 0 - 0] unused 4: 00 0 0 0 - 0 0 0 [ 0 - 0] unused Setting /Volumes/Blue Star partition active. ====================================================== Standard script complete ====================================================== Added boot option: GUI=No Added boot option: UseKernelCache=Yes Added boot option: Kernel Flags=-v Added boot option: Kernel Flags=-s Added boot option: Kernel Flags=-f Added boot option: Kernel Flags=npci=0x2000 Added boot option: Kernel Flags=npci=0x3000 Added boot option: Kernel Flags=darkwake=0 Added boot option: CSTUsingSystemIO=Yes Added boot option: Graphics Mode=1600x900x32 Added boot option: GraphicsEnabler=Yes ====================================================== Running Post postinstall script Target volume = /Volumes/Blue Star =============================================== Unmount all volumes named EFI /private/tmp/PKInstallSandbox.oPH5Pt/Scripts/org.chameleon.post.jEXNaL/UnMountEFIvolumes.sh: line 25: /private/tmp/PKInstallSandbox.oPH5Pt/Scripts/org.chameleon.post.jEXNaL/InstallLog.sh: No such file or directory /private/tmp/PKInstallSandbox.oPH5Pt/Scripts/org.chameleon.post.jEXNaL/UnMountEFIvolumes.sh: line 26: /private/tmp/PKInstallSandbox.oPH5Pt/Scripts/org.chameleon.post.jEXNaL/InstallLog.sh: No such file or directory ====================================================== Post postinstall script complete I'm not sure where or what I need to remove or how to do it! Any help would be greatly appreciated. Thanks, - hayduke
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.