Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'niresh12495'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • OSx86.net
    • Angelbird SSD Competition
    • Forum Rules
    • News and Announcements
    • Feedback
  • Support Forums
    • General Discussion
    • Frequently Asked Questions
    • Guides & Tutorials
    • Bootloaders
    • OSx86.net Installation
    • OSx86.net Post Installation
    • Laptops / Notebooks
    • DSDT
    • Hardware questions
    • International
    • Macintosh Support Forums
    • Virtual Appliance (VMware / Parallels)
  • Other Stuff

Categories

  • Hackintosh Guides
  • Reviews
  • News

Categories

  • Hackintosh Tools
  • Bootloaders
    • Chameleon
    • Clover
    • Ozmosis
  • Miscellaneous
  • Videocards
    • NVidia
    • ATI
    • Intel
  • Audio
  • Network
  • Chipset
  • USB Images / Packages
  • Kernels
  • ISO
  • DSDT
  • iOS Hack
  • BIOS

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location:


Interests


Biography


Location:


Interests


Occupation

Found 8 results

  1. Version 5.3.901

    15,617 downloads

    FakeSMC The Mandatory (Very Important) Kext to Run OS X On Your Computer. Please Rate The File.
  2. Hey guys, My PS/2 mouse is not working. Here's what I did: • Downloaded the N{censored}12945 Mountain Lion 10.8 iso • Burnt it to a DVD • Booted it. Successfully. • But after the Apple logo, the pointer appears but my mouse doesn't work. The pointer doesn't move. I'm stuck. Can't proceed. What do I do?
  3. Mobo: Gigabyte GA-970A-D3 BIOS: Award Modular v6.00PG Processor: AMD Phenom II X6 1100T Processor (6 CPUs) Memory: 8192MB RAM Displays: 2x ATI Radeon HD 5770 (running crossfire, but shouldn't affect anything) Tried installing using all methods meant for Intel to no avail. Eventually came to N{censored}12495's 10.8.2 iso which I have added with EasyBCD using his tutorial. I have tried many of the tags, read through the forums here with same Mobo, and always get stuck on "Still waiting for root device" . I have not tried making Hazard's Snow Leopard DVD yet but I do have a copy of Empire EFI 4 AMD on a CD-R. I've tried booting my hard drives in both IDE and AHCI modes, unplugged every USB besides keyboard and mouse, enabled S.M.A.R.T. in BIOS, disabled LAN chip, disabled USB3.0, S3 STR, and C1 Support Disabled. Any help would be greatly appreciated as this is getting quite frustrating. I will post screenshots if necessary. Thank you.
  4. Ok im using a amd processor and a 7970 gpu so when the installation is done i get a error telling me to change the startup disk, and i restart then i get this: boot0: GPT boot0: test boot0: test boot0: Done When i use a old gt520 it boots but i get a kernel panic. but when i use the 7970 i get the error and it stays at that.
  5. hii..i am trying to install mac OS X 10.8 in hp pavilion dv6 3123 TX i successfully installed using N{censored}12495-OSX-10.8-USB during installation i faced some problems but by using cups=1 USBBusFix=No "Kernel Cache"=/hp -v in the boot i installed it i haven't customized the installation because if customize the installation it fails in the end now , if i restart my laptop it asks me boot but when i press it asks me to press power button untill the system shutdown how can overcome this problem
  6. I'm a newbie here, and i got a problem. My computer is Acer aspire 4820G, and the Lion 10.7.3 (N{censored}12495) was flawlessly installed. But when it reboot, it hangs on "NTFS volume, xxx" like the attach picture. My computer specs as follow CPU : intel i3-380M 2.53 GPU : AMD HD 6550M with Intel HD graphic Ram : 2 x 2 GB DDR3 1333 MHz Network : Atheros AR5B97 wireless + AR8151 PCI-E Ethernet CD : Matshita DVD-Ram How can i solve this problem? Thanks for your help.
  7. The installation gone fine but on first launch of installed Lion the screen becomes black (backlight is on, but whole screen is black). As I can detect from HDD indicator, system is running: when I press space or enter the indicator blinks - so looks like start-up dialog is running. During installation and post-install launch I set flags "GraphicsEnabler=no PCIRootUID=0 PciRoot=0", otherwise (in case of GraphicsEnabler=yes) launch process stucks on GeForce 525m initialization. I'm not expert in hackintosh, so I followed guide from here: HCL 10.7.2/Portables - OSx86 (Vostro 3550 section - it's the same as 3750). Except I didn't found <important: uncheck everything and use "totally fix still waiting" , "macbook8.x" kexts from customize>. So at this moment the problem is with black screen. But if there is working method (with good description) would be thankful for link to it.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.