Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'quicktime'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • OSx86.net
    • Angelbird SSD Competition
    • Forum Rules
    • News and Announcements
    • Feedback
  • Support Forums
    • General Discussion
    • Frequently Asked Questions
    • Guides & Tutorials
    • Bootloaders
    • OSx86.net Installation
    • OSx86.net Post Installation
    • Laptops / Notebooks
    • DSDT
    • Hardware questions
    • International
    • Macintosh Support Forums
    • Virtual Appliance (VMware / Parallels)
  • Other Stuff

Categories

  • Hackintosh Guides
  • Reviews
  • News

Categories

  • Hackintosh Tools
  • Bootloaders
    • Chameleon
    • Clover
    • Ozmosis
  • Miscellaneous
  • Videocards
    • NVidia
    • ATI
    • Intel
  • Audio
  • Network
  • Chipset
  • USB Images / Packages
  • Kernels
  • ISO
  • DSDT
  • iOS Hack
  • BIOS

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location:


Interests


Biography


Location:


Interests


Occupation

Found 3 results

  1. Hi? I've just got my first hackintosh and i'm having this problem... can anyone help? and this problem freezes my machine!?
  2. Hi,? i've just got my first hackintosh and i'm having this problem!!? and it's freezes my machine!? here goes a print of the problem and my hradware
  3. So i just finnished my install of iAtkos on my toshiba laptop, got all the drivers working, on v10.6.3. I am in love with Mac, synced all my calenders, and emails. The problem arose when i downloaded a the most resent episode of diggnation in HD and tried to watch it... I almost pulled my hair out... Quicktime would play it, but it was really laggy, and nearly unplay-able in full screen. I tried downloading VLC but when i open the video with it, it shows black/no video, just audio. I know my hardware isn't the greatest, but when i had win7 it would playback movies in HD with no problem. I don't know what to do... its making me so frustrated im ready to go back to windows! Please help, Maybe i need to update OS X to the most resent ver. ??
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.