Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'realtek alc898'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • OSx86.net
    • Angelbird SSD Competition
    • Forum Rules
    • News and Announcements
    • Feedback
  • Support Forums
    • General Discussion
    • Frequently Asked Questions
    • Guides & Tutorials
    • Bootloaders
    • OSx86.net Installation
    • OSx86.net Post Installation
    • Laptops / Notebooks
    • DSDT
    • Hardware questions
    • International
    • Macintosh Support Forums
    • Virtual Appliance (VMware / Parallels)
  • Other Stuff

Categories

  • Hackintosh Guides
  • Reviews
  • News

Categories

  • Hackintosh Tools
  • Bootloaders
    • Chameleon
    • Clover
    • Ozmosis
  • Miscellaneous
  • Videocards
    • NVidia
    • ATI
    • Intel
  • Audio
  • Network
  • Chipset
  • USB Images / Packages
  • Kernels
  • ISO
  • DSDT
  • iOS Hack
  • BIOS

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location:


Interests


Biography


Location:


Interests


Occupation

Found 3 results

  1. Version (2.6.0f1)

    508 downloads

    This file is AppleHDA 2.6.0f1 from Mavericks 10.9.2 Update. Was patched using Toleda's patches and guides for AppleHDA 10.9 Works for me on a GA Z77X UP5 TH motherboard.
  2. hello, i installed os x 10.8.4 with your help on my pc...thanks for that, but now there are some little problems and i dont know how to fix it... the first and biggest problem is...whatever i do i cant get no sound from the realtek 898 soundchip on my motherboard...and all the programs (iTunes, quicktime, youtube etc...) dont play anything... i can press on "play" but the timer is not running...the only way to get some sound is my usb wireless headset and then ONLY by quicktime...if i change the sound output it stops and sometimes crash for a moment... kext for the soundchip is installed and S/L/E is repared and new cache (kext wizard)...but what else i have to do ?? the next is....i only can boot with "GraphicsEnabler=No" how can i fix this ?? or doas this make no disadvantages ?? the system know my nvidia gtx 660... and last is about my cpu...in systeminfo-details there is my i7 3930k with all 6 cores but in "about this mac" ther is only 3,2 GHZ Unknown" is that normal ?? (sry for my bad english) thanks for your help !!
  3. Hi! i've been lurking for a while with no luck. i tried installing MB{censored}'s No Dsdt ALC898 Kext and still when i go to system preference> audio its says no device found. is there any other way to run ALC898, some people told me to take the Voodoo Path. but what exactly is the VoodooHDA path? please someone enlighten me. It makes me sad, all my hardware's supported by OS X 10.8.2 Except my Sound Card. please someone show me a noob/idiot-proof way of enabling audio. Thanks!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.