Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'stuck on boot'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • OSx86.net
    • Angelbird SSD Competition
    • Forum Rules
    • News and Announcements
    • Feedback
  • Support Forums
    • General Discussion
    • Frequently Asked Questions
    • Guides & Tutorials
    • Bootloaders
    • OSx86.net Installation
    • OSx86.net Post Installation
    • Laptops / Notebooks
    • DSDT
    • Hardware questions
    • International
    • Macintosh Support Forums
    • Virtual Appliance (VMware / Parallels)
  • Other Stuff

Categories

  • Hackintosh Guides
  • Reviews
  • News

Categories

  • Hackintosh Tools
  • Bootloaders
    • Chameleon
    • Clover
    • Ozmosis
  • Miscellaneous
  • Videocards
    • NVidia
    • ATI
    • Intel
  • Audio
  • Network
  • Chipset
  • USB Images / Packages
  • Kernels
  • ISO
  • DSDT
  • iOS Hack
  • BIOS

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location:


Interests


Biography


Location:


Interests


Occupation

Found 3 results

  1. Hi everyone!! Im mifel from chile!, i have the following problem on my install process with my lap: I try to boot with -v & -x but no relults... can anyone help me please!!
  2. Hey, I am trying to install Snow leopard via iAtkos on my AMD PC when I get stuck on a blank grey screen (no apple logo) and just the loading multi color wheel mouse loader. I am trying to install this onto my PC with no bootloader such as chameleon; straight from Darwin is this the problem? Specs: AMD Athlon II x4 Nforce n630 Chipset 8gb DDR3 HYPER X RAM
  3. I decided to install Lion 10.7.3 on my HP laptop. I downloaded the dmg file, turned it into a iso file using a program called "Dmg2img" and burned it onto a disk. I installed iATKOS L2 onto my laptop using the disk and it was successful. (I did not use a partion, I just set Lion as my main and only operating system so I changed my entire HD to a Mac format.) But now, every time I boot up my laptop the Apple logo pops up for about a second, then a grey screen overlaps it saying I need to restart my computer in several different languages. It does the same when I try to boot my iATKOS L2 installation disk. I tried to use many flags like "cpus=1" and "-x" "-v" "-f" and "GraphicsEnabler=No/Yes" but they didn't help. When I booted up using "-v" or "-s" it never got to the "root" line, it always stopped at something that said "System uptime in nanoseconds: 954320515". The closest I've gotten to booting was when I used "cpus=1" and that was when it was just stuck at the apple logo. I've been trying to find help but haven't yet. I'm hoping this site will help me out. Thanks! (There are some pics below of the screens I get). "Please restart computer" screen: Screen when I used "-v" or "-s": Specs: I have a HP Pavillion g7 Notebook PC BiOS Version: F. 32 Processor: Intel? Core i3 CPU M370 @2.40gz Ram: 4GB Graphics: Intel HD Graphics Card PLEASE HELP! D:
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.