Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'xps'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • OSx86.net
    • Angelbird SSD Competition
    • Forum Rules
    • News and Announcements
    • Feedback
  • Support Forums
    • General Discussion
    • Frequently Asked Questions
    • Guides & Tutorials
    • Bootloaders
    • OSx86.net Installation
    • OSx86.net Post Installation
    • Laptops / Notebooks
    • DSDT
    • Hardware questions
    • International
    • Macintosh Support Forums
    • Virtual Appliance (VMware / Parallels)
  • Other Stuff

Categories

  • Hackintosh Guides
  • Reviews
  • News

Categories

  • Hackintosh Tools
  • Bootloaders
    • Chameleon
    • Clover
    • Ozmosis
  • Miscellaneous
  • Videocards
    • NVidia
    • ATI
    • Intel
  • Audio
  • Network
  • Chipset
  • USB Images / Packages
  • Kernels
  • ISO
  • DSDT
  • iOS Hack
  • BIOS

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location:


Interests


Biography


Location:


Interests


Occupation

Found 6 results

  1. I installed N{censored} Mojave just to see if it was possible. I was able to get into the os the graphics are choppy and slow. Wired network works imessage works no audio. Didn't notice if wifi works probably no. Boot time is horrible and shut down is slow. I was hoping to get a proper MB{censored} setup with the right kexts. If the RX570 would work that would be awesome but the intel working properly would be ok. I have a 970 pro installed it is seen by the os but I cant format, it always fails. Is anyone up for the challenge? Steve
  2. Hi, I have successfully installed OS X 10.10 .1 Yosemite on my Dell XPS 15 2011 Model. Installation: 1. U{censored} Method. 2. Boot flags: -v dart=0 3. MB{censored} 7.1: EasyBeast, RealtekRTL81xx v0.0.90, No Graphics, No Audio, Disk Intel Generic AHCI SATA,ElliotForceLegacyRTC,EvOreBoot,FakeSMC v6.11.1328, PS/2 Keyboard/Mice and Trackpads, USB 3.0 -Universal, Bootloader Chimera v4.0.4, DropSSDT=yes,Generate CPU States =yes, Hibernate Mode -Laptop, Use Kernal Cache, SMBIOS-> MacBookPro6,1 Specs: Dell XPS L501X Laptop Intel® Core? i5-460M Processor (2.53GHz, 2Core/4Threads, turbo up to 2.8GHz, 3M cache) 1st Gen Core Processor Intel Wireless Driver(6200/6300) 4GB 1333MHz DDR3 SDRAM (1 x 4GB) 1GB NVIDIA® GeForce® GT 420M graphics with Bluetooth Intel WiFi Link 6200 (802.11a/g/n) Half Mini-card Working: 1. OS X is booting. 2. Resolution & Graphics(Intel HD Graphics QECI) is fixed after downloading and installing OS X 10.10 1st gen graphics kexts. 3. Audio is working-> N{censored} All-in-one Audio Texts. Not Working: 1. Ethernet is not working.--> Unable to connect to internet when connected using ethernet cable. Shows Status: Connected Ethernet has a self-assigned IP address and will not be able to connect to the internet. 2. When I tried to connect to internet using USB dongle. it shows Connection Terminated. But Network application is showing Network strength and I am able to receive messages. 3. System Information is not working properly? Tried: 1. Installed N{censored} All-in-one Network kexts. Please help! Some one please explain/help me how to enable internet connection in this hackintosh. Waiting for your reply. Thanks & Regards, Siva
  3. Hi experts, ? I have tried to install Mavericks (version downloaded on June 28th from App Store) on my XPS M1530 but no success. Mountain Lion was working perfect. ? XPS M1530 CORE 2 DUO T9300 2.50GHZ, 800, 6 Nvidia Geforce? Sigmatel 9205 soundcard Intel wireless ? I have created the USB disk but installer is not starting. During the first boot I am getting the famous "system uptime nanoseconds" error.?Do I have to renew the kext in Extra? Please advice. ? Thanks. Kenan ?
  4. Version 2013.11.16

    439 downloads

    It is for XPS12 9Q23. There are guide, kexts and boot loader. Take a look /EFI/CLOVER/doc/The Guide for Installing OS X 10.9 in Dell XPS12 9Q23 CLOVER BOOT and it will help you. AppleHDA updates can be found if you search the key words: XPS12.
  5. (I have a developer account) My Specs: Dell XPS M1530 Intel Core 2 Duo 2.4 Ghz Dell Wireless Mobile Wifi NVIDIA GeForce Go 8600M GT with 256MB GDDR3 For the most part I have all of the important things working. Wifi: Y (With dell wireless Card) Graphics: Y VGA Port: Y Ethernet: Y iCloud: Y Webcam: Y USB Ports: Y Battery meter: N Sound: N Keyboard and mouse: N Any help would be greatly appreciated.
  6. My specs are as follows: Intel Core i5 3317U @1.7 GHz turbo boost to 2.6 4GB RAM Windows 8 Pro 500GB HDD 32 GB SSD A13 BIOS Intel HD4000 IGPU only 2 USB 3.0 ports ONLY UEFI boot Ive tried following a few tutorials online and all have given me no success. I recently tried the myHack method and it gets stopped at the same point each time. It always gets stuck where it says "com.AppleCompressionFCSTypeZLib load succeeded" and starts to display "still waiting for root device." Ive tried googling the issue and tried some of the solutions but i get no luck. I have tried various combinations of the following boot flags: -f -v -x GraphicsEnabler=No/Yes USBBusFix=No/Yes all with no luck I cant seem to find a post online where someone says that they have succeeded on one of these laptops. If someone has, can you please help me. thank you for your time.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.