Jump to content
  • 0
Sign in to follow this  
momkin

Help me sound does not work asus k70io

Question

How are you.:eagerness: I have a problem I have a laptop asus k70io but the sound does not work:afro:

asus_k70io_1.jpg

[TABLE]

[TR]

[/TR]

[TR]

[TD][/TD]

[TD][/TD]

[TD]B00 D08 F00: [/TD]

[TD]nVIDIA MCP79/7A - High Definition Audio Controller [/TD]

[/TR]

[TR]

[TD][/TD]

[TD][/TD]

[TD] [/TD]

[TD]

[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD][/TD]

[TD][/TD]

[TD] Offset 000: [/TD]

[TD]DE 10 C0 0A 06 00 B0 00 B1 00 03 04 00 00 00 00 [/TD]

[/TR]

[TR]

[TD][/TD]

[TD][/TD]

[TD] Offset 010: [/TD]

[TD]00 80 F7 F7 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 [/TD]

[/TR]

[TR]

[TD][/TD]

[TD][/TD]

[TD] Offset 020: [/TD]

[TD]00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 43 10 03 15 [/TD]

[/TR]

[TR]

[TD][/TD]

[TD][/TD]

[TD] Offset 030: [/TD]

[TD]00 00 00 00 44 00 00 00 00 00 00 00 17 01 02 05 [/TD]

[/TR]

[TR]

[TD][/TD]

[TD][/TD]

[TD] Offset 040: [/TD]

[TD]43 10 03 15 01 00 02 C0 00 00 00 00 00 00 17 01 [/TD]

[/TR]

[TR]

[TD][/TD]

[TD][/TD]

[TD] Offset 050: [/TD]

[TD]05 6C 80 01 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 [/TD]

[/TR]

[TR]

[TD][/TD]

[TD][/TD]

[TD] Offset 060: [/TD]

[TD]00 00 00 00 00 00 00 00 0F 00 00 00 08 00 02 A8 [/TD]

[/TR]

[TR]

[TD][/TD]

[TD][/TD]

[TD] Offset 070: [/TD]

[TD]03 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 [/TD]

[/TR]

[TR]

[TD][/TD]

[TD][/TD]

[TD] Offset 080: [/TD]

[TD]00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 [/TD]

[/TR]

[TR]

[TD][/TD]

[TD][/TD]

[TD] Offset 090: [/TD]

[TD]00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 [/TD]

[/TR]

[TR]

[TD][/TD]

[TD][/TD]

[TD] Offset 0A0: [/TD]

[TD]00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 [/TD]

[/TR]

[TR]

[TD][/TD]

[TD][/TD]

[TD] Offset 0B0: [/TD]

[TD]00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 [/TD]

[/TR]

[TR]

[TD][/TD]

[TD][/TD]

[TD] Offset 0C0: [/TD]

[TD]00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 [/TD]

[/TR]

[TR]

[TD][/TD]

[TD][/TD]

[TD] Offset 0D0: [/TD]

[TD]00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 [/TD]

[/TR]

[TR]

[TD][/TD]

[TD][/TD]

[TD] Offset 0E0: [/TD]

[TD]00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 [/TD]

[/TR]

[TR]

[TD][/TD]

[TD][/TD]

[TD] Offset 0F0: [/TD]

[TD]00 00 00 10 00 00 00 47 80 29 C0 00 00 00 00 00 [/TD]

[/TR]

[/TABLE]

Can you help me I use mac os x 1.6.3 retail

Share this post


Link to post
Share on other sites

6 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

Yes I tried but the problem in the noise so you can not listen to the sound because of confusion

Please if you have a solution, I need to be resolved quickly because I work in the field of video editing

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
  • 0

Its sure no problem of CMSimple but I hope someone here can help me. I have some PNG transparent graphics on my website. In IE7 and FF everything works OK. But in IE6 all PNGs have black background. Whats wrong?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.