Jump to content
  • 0
Sign in to follow this  
goobyjr9

Hp dv6-7000

Question

Booting into verbose leaves be at what the attached image shows

Using cpus=1 GraphicsEnabler=No or just graphicsenabler=no goes to the apple logo then tells me to reboot

PCIRootUID=0/1 tells me an error with my Nvidia graphics(630m)

post-277029-137746146125_thumb.jpg

Edited by goobyjr9

Share this post


Link to post
Share on other sites

Recommended Posts

  • 0
goobyjr9, at this point (going from memory) you go to the menu at the top of the screen, and one of your options should be disk utility. Go into there and select the partition or create the partition you want to install on. Ensure the partition format is osx journaled, when you are finished close disk utility which should take you back to installer and should give you a valid disk/partition to install from. then continue with the installation process.

see how it goes. get back if any problems.

Thanks for your quick reply I have the same problem I CANT see the disks to install, my laptop hp dv7t-7000 is the same as dv6-7000 why we cant se the drives, I tried to format an usb with mac osx extended journaled and the same, disk utility cant see it, help please

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

MMMmmm. Strange. I've not encountered that ever. Logically i guess irrespective of how your drive is formatted, it should show up in disk utility. the sata state is not accesible from the laptop bios settings, so we know that that is acceptable to mac osx, may be an issue in your case. I'll have a look at some related posts later and see if any help is available there.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
MMMmmm. Strange. I've not encountered that ever. Logically i guess irrespective of how your drive is formatted, it should show up in disk utility. the sata state is not accesible from the laptop bios settings, so we know that that is acceptable to mac osx, may be an issue in your case. I'll have a look at some related posts later and see if any help is available there.

I forgot to mention that Im using a SSD Sata3 Corsair as principal and unique drive, is there any trouble with SSD drives? and im using U{censored} mountain lion . thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Rafael. U{censored} is not being addressed here. I used U{censored} previously and couldn't get anywhere with it. So I'm only covering the installation and lion usb creation as given earlier. Having said that. I'm looking into the missing drive issue so will get back with whatever I find. Give me a few days though as the olympics are on and I'm in london for the next 3 weeks anyway.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.