Jump to content
  • 0
Sign in to follow this  
macnoob

Mountain Lion HD5650 won´t work.. . :(

Question

Hello,

After my laptop with 10.7.3 Lion yes to sleep on clean runs, I try to install the Mountain Lion. The installation runs smoothly by U{censored}. But now listen. Once I "Chameleon 2034" install I get a black screen source or it hangs when booting. wowevent ... = 2 (1) ....

I unfortunately do not get the graphics card (5650) .. to run! When booting, it is properly recognized by OSX / Chameleon, but OSX itself .. 3 MB graphics card .. : (

Camera videos and run!

I hope you can help me :)

LG

Share this post


Link to post
Share on other sites

Recommended Posts

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.