Jump to content
candou

Installing iATKOS on Lenovo G580

Recommended Posts

no.... it wont work and a new installation. maybe tomorrow :) i will replay ! thank you for the help , i hope it will work then !

Edited by phil khn

Share this post


Link to post
Share on other sites

help , i cant boot in my new ML 2 installation . i have copyed the extra folder and the usb kext . after a reboot my apple logo is on the right side when booting and it boots really really long but nothing happend. bootflags wont help and beside my apple logo is sometimes an "stop" icon . please help :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
help , i cant boot in my new ML 2 installation . i have copyed the extra folder and the usb kext . after a reboot my apple logo is on the right side when booting and it boots really really long but nothing happend. bootflags wont help and beside my apple logo is sometimes an "stop" icon . please help :)

- start with the bootflag -v in chameleon and post what you get.

- which exact model of lenovo g580 do you have? (look for it under your laptop)

PD: that extra folder is only valid for lenovo g580 2189.

Share this post


Link to post
Share on other sites

i have the same Lenovo G580 2189 with intel i5 prozessor but without the extra nvida graphic card. i trie to install it a secound time . is there anything what i have to Chose after the installtion in MB{censored} ?

-and when i boot up first time ( after installlation) i had to boot with Graphicsenabler=No

Edited by phil khn

Share this post


Link to post
Share on other sites
i have the same Lenovo G580 2189 with intel i5 prozessor but without the extra nvida graphic card. i trie to install it a secound time . is there anything what i have to Chose after the installtion in MB{censored} ?

This is the steps I followed to install it:

- Boot into BIOS pressing f2, and make sure your legacy usb is enabled.

- Boot into ML2 disc using -f -v

Some options appear marked, don't unmark any of them, (the only one that needs to be unmarked is sound)

- In the installation option mark active:

'USBBusfix'

Graphics Mode--->1366x768x32

Smbios---> MacBookPro 9,1

Unmark Sound

Mark ps2 and Battery.

Don't select any VGA options (will force OSX to start without using any kext, thats what we want).

Then install.

Once you boot into osx, add this string at the end of the org.chameleon.boot.plist located in /extra. (or you can replace ONLY the org.chameleon.boot.plist for the one I uploaded)

<key>device-properties</key>

<string>5e0000000100000001000000520000000100000002010c00d041030a000000000101060000027fff04002c0000004100410050004c002c00690067002d0070006c006100740066006f0072006d002d006900640000000800000003006601</string>

Restart and check if the CI/QE is active.

(in my case i have HD4000 0166:0009, thats a device id string from the 0003 version, but it works like a charm)

GOOD LUCK :encouragement:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.