Jump to content
  • 0
Sign in to follow this  
iarnaudsystem

NO Sound on Acer Aspire 7740G with iATKOS ML2

Question

Hello, I'm French. I have an Acer Aspire 7740G, I installed iATKOS ML2. Everything works fine except the sound. I have no sound. I tried several versions but I VoodooHAD pert and nothing works. Pc audio card is a realtek hight definition. If someone could give me the kext related to my pc. Thank you for all future replies to my problem.

Sorry if the translation is not perfect (I used google translation)

Share this post


Link to post
Share on other sites

2 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

Thank you for the answer. The screenshot --> post-557749-137746154021_thumb.jpgpost-557749-137746154021_thumb.jpg

Vendor : Intel Corporation

Ven ID : 8086

Dev ID : 3b56

Device : 5 series/3400 Series Chipset Hight Definition Audio

Class : Multimedia controller

Subclass : Audio device

Edited by iarnaudsystem

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.