Jump to content
  • 0
Sign in to follow this  
Vinniecap974

Get ATI Radeon hd 4550 on ASUS A8V-VM

Question

I have an ASUS A8V-VM AMD 2.0GHz with XP And Iatkos s3 v2 with and ATI Radeon HD 4550 Graphics Card on it XP read the card fine and i installed the kexts in osx and when it boots up it gets all the way through the loading screen then goes in to a weird pixelated unintelligible mess

Any Help Would Be Greatly appreciated.

Thank You

Share this post


Link to post
Share on other sites

1 answer to this question

Recommended Posts

  • 0
I have an ASUS A8V-VM AMD 2.0GHz with XP And Iatkos s3 v2 with and ATI Radeon HD 4550 Graphics Card on it XP read the card fine and i installed the kexts in osx and when it boots up it gets all the way through the loading screen then goes in to a weird pixelated unintelligible mess

Any Help Would Be Greatly appreciated.

Thank You

Have you tried:

GraphicsEnabler=No -x

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.