Jump to content
  • 0
Sign in to follow this  
atxgantz

iAtkos ML2 boot screen error ?

Question

Hi Everybody

I have an Acer 5750G with Core i3-2310, 4Gb of RAM, Intel HD3000 and Geforce GT540M

I try to install iAtkos ML2 but its always stuck at ML2 boot screen :mad:, i can't press F8 or do anything

9234337565_2f3a169a71.jpg

I burn the install disk with transmac 11.4 on win 7 64-bit

Somebody please help me:(

And sorry for my bad English :(

Share this post


Link to post
Share on other sites

5 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

I've tried to install with USB and chameleron but it not work, in this time, its stuck at black screen, can't boot to chameleron

Somebody, please help me :((

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

same problem with me stuck if press any key, or f8 <<< to hang

i am using iATKOS ML2

burn to DVD-R DL with tmac

hdd : AHCI set

?

my laptop spec is
Asus K43e |

intel core i5 2450m 2,5ghz
ram : 4gb

hdd : 320gb
gpu : intel hd3000 (mod bios vram 64mb to 256mb)
odd : supermulti

please help me :')

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.