Jump to content
  • 0
Sign in to follow this  
Hackintosher1

IOBluetoothHCIController...

Question

Hi,

?

So I installed mavericks on my laptop (Asus X54C) with clover bootloader and everything went well until the first boot from the hard drive. First boot took quite long time so I booted again with -v to see whats wrong. Boot stops at IOBluetoothHCI.. and I know this is not related to bluetooth but the next step after that: graphics. I know this has been asked before but no proper solution has been posted and after trying to add fakesmc.kext, nullcpupowermanagement.kext, deleting kexts and booting with different settings I havent been able to solve this.

?

Boot with -v:?https://www.dropbox.com/s/tqd9r5dijoa1m2e/Foto%2029.12.13%2021%2039%2050.jpg

?

My graphics card is Intel HD Graphics 3000 and again, Im using clover not chimera or chameleon.

?

Thanks smile.png

?

EDIT:

?

Specs

Intel Core i3 2,2 GHz (2. gen)

Intel HD Graphics 3000

OS X 10.9.1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Recommended Posts

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.