Jump to content

Question

Hardware Info:

Motherboard : Intel D945GCPE

Processor : Core 2 Duo E4500

RAM : 1 Gib

Intergrated Chipset : GMA950

?

Problem:

So i wanted a Hackintosh system and i did have Snow Leopard on my Spare System but as the Snow Leopard Disc started acting up i left the plan of installing the Snow Leopard instead i found out that my Hardware Supported Lion so instead of trying to get the .app from App Store i downloaded iAtkos L2 and then installed it using the USB Installer.

The Distro Installs fine without any error and during boot it shows the Apple Logo and just gets stuck at it with the music playing in background.

Thinking of it as a Graphical issue i used GraphicsEnabler=No and that din't help either.

I tried using ncpi=0x2000 but that dint fix any issues.

The Verbose output picture is Uploaded below

?

ScreenShots/Images:

b53b0d27f4.jpg

?

Share this post


Link to post
Share on other sites

0 answers to this question

Recommended Posts

There have been no answers to this question yet

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.