Jump to content

Question

Hi,

?

the last few days I tried to improve the performance of my Hackintosh.

Now I wanted to enable proper SpeedStep and got a problem with my SMBIOS.

I had the MacPro3,1 definition running until now, but to enable SpeedStep I wanted to try the Macmini5,3 definition.

The problem is that as soon as I set the definition in Clover I get stuck on booting at:

AppleLPC::start - Could not find IOPlatformPlugin driver.

The strange thing is, that my X86PlatformPlugin.kext got no definitions in it.?

?

Do you think the error could be related to that and what could I do to resolve the issue?

?

Thanks in advance :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

0 answers to this question

Recommended Posts

There have been no answers to this question yet

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.