Jump to content
  • 0
jr200747

Need Help With Nvidia Geforce 9500 Gt For Yosemite 10.10.1

Question

Hello I just got done installing yosemite zone dmg and it want well so I thing lol but I am having one big problem with my graphic card not working right I tried everything that I know of before I posted this from GraphicsEnabler=Yes and No npci=0x2000 and 0x3000 PCIRootUID=1 and 0 plus tried nvenable and nothing is working for me here is a screenshot of the problem. Someone please help me thanks

My setup is

MSI 940A-G46 mobo

AMD FX 4350 cpu

Nvidia GeForce 9500 GT

Edited by jr200747

Share this post


Link to post
Share on other sites

1 answer to this question

Recommended Posts

  • 0

hi

?

sorry for the delay in coming back to you - your graphics card should work fine just with GraphicsEnabler=Yes - no need neither alternative flags nor injectors (kexts)

?

please, make a clean install (a retail, not a distro) and try again

?

good luck??? ;)

?

?

fantomas

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.