Jump to content
  • 0
Sign in to follow this  
ozziesironmanoffroad

iMessage sends and receives text messages but NOT iMessages

Question

So I have quite the odd error. I have Yosemite up and running on Clover. Everything is running beautifully. well, it boots a bit slow, even though its booting UEFI, but thats another problem for another day. Today, this is about iMessage.?

?

It will send and receive regular TEXT messages, but NOT iMessages. I sent a test message to my mom, who has an iPhone also, and it forced it to a text. Which is better than what it was doing last night,...... which was sending texts, but not receiving responses.?

Messed with clover a bit, with the RTVariables, and seem to have fixed something. I have a working iMessages in my Mavericks install, with NVRAM, and I attempted to input that information, but obviously its not flying.?

?

Not sure whether I should post my config.plist here.....

Share this post


Link to post
Share on other sites

0 answers to this question

Recommended Posts

There have been no answers to this question yet

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.