Jump to content
Rene

Clover Fake ID HD5450 Yosemite, El Capitan

Recommended Posts

no..no...I used just a method per time...the stack happens when try to change from the text mode to the graphic mode...in a while I load a photo

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi to all,

sorry because I am very new here only 2 week in hackingtosh, but I is not running on my computer. It detects HD5450, but only 7mb ram. My card is 1Gb ram. What can I do to fix it. Running on "El Capitan 10.11.3

Share this post


Link to post
Share on other sites

Are you using disable SIP when updating cache?

Read here.

 

To see which kext doesn't load, type in terminal:

renes-Mac-Pro:~ rene$ kextstat | grep AMD

Output should be something like this (4 kexts loaded):

com.apple.kext.AMDSupport (1.3.0)
com.apple.kext.AMD5000Controller
com.apple.AMDRadeonX3000
com.apple.kext.AMDFramebuffer

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 28 de marzo de 2016 at 20:41, Rene dijo:

Are you using disable SIP when updating cache?

Read here.

 

To see which kext doesn't load, type in terminal:


renes-Mac-Pro:~ rene$ kextstat | grep AMD

Output should be something like this (4 kexts loaded):

com.apple.kext.AMDSupport (1.3.0)
com.apple.kext.AMD5000Controller
com.apple.AMDRadeonX3000
com.apple.kext.AMDFramebuffer

thank you very much  for your help. I do not know how to disable SIP maybe it is the problem. I will try to learn. After typing the line i get this:

 

75    0 0xffffff7f8230d000 0x125000   0x125000   com.apple.kext.AMDSupport (1.4.0) B69BD872-3C05-30D5-B319-1429C14816A0 <74 73 12 11 7 5 4 3 1>

 

but nothing regarding to hd 5450 or and support. What do you recommend me to do? thanks 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Are you using Clover? Then read my link and add those values in your config.plist.

Are you using the FakeID??

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 28 de marzo de 2016 at 20:41, Rene dijo:

Are you using disable SIP when updating cache?

Read here.

 

To see which kext doesn't load, type in terminal:


renes-Mac-Pro:~ rene$ kextstat | grep AMD

Output should be something like this (4 kexts loaded):

com.apple.kext.AMDSupport (1.3.0)
com.apple.kext.AMD5000Controller
com.apple.AMDRadeonX3000
com.apple.kext.AMDFramebuffer

Thanks a lot for your help. I do. To know how to disable  sip maybe it's the problem. After typing your command only get this :

hace 3 horas, Rene dijo:

Are you using Clover? Then read my link and add those values in your config.plist.

Are you using the FakeID??

Yes use Fake ID 68E01002 but I said not working. Y read your post, I understand what do you want, but sorry I don't know how to add these RT values . Do I have to do it by clover configuration or when starting system I have to add them. And I must update cache? Sorry for my low level 

Edited by abelg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.