Jump to content

Question

 

Hello,
I downloaded OS X Lion.app and used Uni Beast to create a bootable USB install drive. It gets me to the installer screen and when I go ahead and click on install, it loads for a while and then my computer freezes, so I can't even save the install log to the USB, help please?
System Specs : Dell Inspiron 1520 with an Intel Core 2 Duo processor and NVIDIA 8400 GS for a GPU.

I was running Windows 8.1 Pro before, but now I've formatted the disk so I have nothing except this USB for now.

13102868_270131833321229_6433111343221168012_n.jpg

Edited by Mustafa773377

Share this post


Link to post
Share on other sites

5 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

Can u boot -v (varbase) and post pic of error.Imo you getting CPu panic for that you have to use nullcpu kext in this case.

or try AppleIntelcpupm on clover

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
On 26/4/2016 at 11:50 AM, Dmos said:

Can u boot -v (varbase) and post pic of error.Imo you getting CPu panic for that you have to use nullcpu kext in this case.

or try AppleIntelcpupm on clover

The issue has changed..see if you can help me now :/

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
On 29/04/2016 at 8:55 PM, Mustafa773377 said:

The issue has changed..see if you can help me now :/

What issue u have now ? if cant tell then how we know and help you

so give us the detail of issues you have ..

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
1 hour ago, Dmos said:

What issue u have now ? if cant tell then how we know and help you

so give us the detail of issues you have ..

Did you read the post again?  I downloaded OS X Lion.app and used Uni Beast to create a bootable USB install drive. It gets me to the installer screen and when I go ahead and click on install, it loads for a while and then my computer freezes, so I can't even save the install log to the USB.

System Specs : Dell Inspiron 1520 with an Intel Core 2 Duo processor and NVIDIA 8400 GS for a GPU.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Its an issue with aicpupm ..so pls check u have nullcpupower kext or not.as u using uni... is it chameleon boorloader. If so post org.plist

I'm on tapatalk

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.