Jump to content
  • 0
fury33

Hackintosh yosemite démarre uniquement en mode sans échec

Question

Bonjour,

 

Voila je rencontre un problème, j'ai un tout en un Lenovo thinkcentre 91z j'ai installé dessus yosemite avec clover pour réussir l'installation j'ai du activer  "USB ownership".

 

L'installation se termine sans problèmes.

 

La ou cela deviens génant c'est une fois tout installé et que mon hackintosh redémarre en activant toujours  "USB ownership" j'ai un écran noir et la spinning wheel et sa en reste la.

 

Par contre si je démarre en safe mode -x le mac démarre sans problème mais l'nterface est très lente (graphique)

 

J'aurais aimer savoir ce que je pouvais faire pour qu'il démarre en mode normal. Ma carte graphique est une Intel HD2000 intégrée.

 

Merci par avance de votre aide.

Edited by fury33

Share this post


Link to post
Share on other sites

0 answers to this question

Recommended Posts

There have been no answers to this question yet

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.