Jump to content
  • 0
theconsumer1

[SOLVED] 10.12 hackintosh CUDA??

Question

Hi,

 

I need some assistance getting CUDA enabled on my EVGA GTX650 1024mb card

 

DeVinici Resolve tells me CUDA is not working on my card... so what did i do? installed the CUDA and web drivers form Nvidias site... NOPE. Not working. Neither is "CUDA Z" when I launch the app.. Says not Cuda support found.

 

How the hell do you enable this? p.s. the web drivers are working.

 

Thankss!

Edited by theconsumer1

Share this post


Link to post
Share on other sites

2 answers to this question

Recommended Posts

  • 0
13 hours ago, imtiaz_ali_rao said:

Uninstall Nvidia web drivers and install latest cuda drivers 7.5.30, cuda will be enabled then. In Sierra I had the same problem:)

 

Hi! That fixed the issue! It appears the web drivers and cuda don't work together?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.