Jump to content
  • 0
Sign in to follow this  
teozuzu

Sierra slow boot

Question

Hey guys!

 

I have installed Sierra 10.12.6 on my Gigabyte Z87 HD3, with Intel i5 4570 and a GeForce Gigabyte GTX 650 OC 2GB.

The thing is.. the system works good, but after installing the nVidia web drivers, I have slow boot times.. it takes quite a lot to load at the Apple screen.
Before installing the drivers, it was way faster.

 

Thanks!

Share this post


Link to post
Share on other sites

1 answer to this question

Recommended Posts

  • 0
On 1/16/2018 at 3:40 AM, teozuzu said:

Hey guys!

 

I have installed Sierra 10.12.6 on my Gigabyte Z87 HD3, with Intel i5 4570 and a GeForce Gigabyte GTX 650 OC 2GB.

The thing is.. the system works good, but after installing the nVidia web drivers, I have slow boot times.. it takes quite a lot to load at the Apple screen.
Before installing the drivers, it was way faster.

 

Thanks!

Its normal after install kext in osx ,so just update the cache and repair permissions

Also check your Cpu Speed steps.if its not steping properly then it causes slow boot sometimes

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.