Jump to content
Sign in to follow this  
peejer

10.6.4

Recommended Posts

Everything seems to work fine here as far as I can tell. Just made the update so, something still might pop up. Sound is working as well.

Share this post


Link to post
Share on other sites

My X58 seems to be working fine after the update.

The DQ6 - Not so good. A couple of applications won't run. (BusyCal being the first noticed). Photoshop takes forever to load up. Iphoto doesn't work properly. I'm backing up things now and I'm going to attempt a rollback to 10.6.3 from the install stick and time machine.

Share this post


Link to post
Share on other sites
My X58 seems to be working fine after the update.

The DQ6 - Not so good. A couple of applications won't run. (BusyCal being the first noticed). Photoshop takes forever to load up. Iphoto doesn't work properly. I'm backing up things now and I'm going to attempt a rollback to 10.6.3 from the install stick and time machine.

How did you get your sound working on the UD5-Machine?

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Spike; I see that you are using the same MB/CPU that I have A9lthough with a different BIOS).... would you mind to share you DSDT, details on the Cham versions you are using, and ktext?

I'm stacked with a working DSDT (with no advance CPU management such as P0/P1 state) and chameleon Chameleon 2.0RC3

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.