Jump to content
  • 0
Sign in to follow this  
studiorkb

SL Hazard

Question

I have an old computer with an Asus p4p800-e mobo, a P4 3.20 GHz processor, 1.5 GHz of ram and an ATI Radeon 9200 AGP graphics card.

I just installed Snow Leopard by Hazard 10.6.0

It installed just fine, and I can boot in safe mode, but when I try to boot normally, I get a kernel panic.

I've included a pic of where the KP happens.

Any insite would be appreciated.

post-162034-137746140798_thumb.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

2 answers to this question

Recommended Posts

  • 0
I have an old computer with an Asus p4p800-e mobo, a P4 3.20 GHz processor, 1.5 GHz of ram and an ATI Radeon 9200 AGP graphics card.

I just installed Snow Leopard by Hazard 10.6.0

It installed just fine, and I can boot in safe mode, but when I try to boot normally, I get a kernel panic.

I've included a pic of where the KP happens.

Any insite would be appreciated.

[ATTACH=CONFIG]1476[/ATTACH]

Don`t use Distro`s...

Made a Retail install on this machine following this guide > http://www.kexts.com/desktops/9746-guide-os-x-10-6-amd.html

I know, i know, you have a Intel P4 processor, but this guide can be followed by everyone that needs to use Legacy Kernel...

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.