Jump to content
  • 0
Sign in to follow this  
Mathiasscherer

installing iATKOS L1 - USB

Question

I downloaded the iATKOS L1 in DMG, restored it using disk utility apple and handed it to my USB stick. put Chameleon 2.0 to boot installation. So far all right. When I went to boot the PC, the computer recognized the USB flash drive and came with my Apple symbol. But when I enter it, the pc restarts, not starting the installation screen iATKOS L1. Have I done the wrong bootloader? What should I do to start the installation by USB? Note: I have the iATKOS S3v2, version 10.6.3, and I can not update it by update center. I looked at the tutorial, but do not think the same chameleon he used. (I used the Google translate)

http://www.youtube.com/watch?v=RrzmYyahQTE

Edited by Mathiasscherer

Share this post


Link to post
Share on other sites

6 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

alemão traduzido:

silverlight2008 schon versucht, aber war nicht erfolgreich. Ich installierte iATKOS S3 V2, alles in Ordnung, aber wenn ich auf die Version 10.6.6 zu aktualisieren, sondern gab Fehler beim Starten des OS (Ich habe versucht,-V verwenden, aber es hat nicht funktioniert).

Mit dem Herunterladen der iATKOS L1, die in DMG-Format zu sehen war, finden Sie im Lernprogramm (youtube Link oben), die wiederhergestellt werden mit dem Festplatten-Dienstprogramm sollte. Ich tat dies, ich habe für meine Flash-Laufwerk (8 GB) und das Chamäleon 2.0, um ihm das Boot, wenn Sie den Computer neu zu starten. es geschafft, den Computer neu gestartet, und es erkannte den USB-Stick / Stick, aber wenn ich darauf zugreifen, passiert nichts! irgendwelche Tipps?

Mein PC-Konfiguration:

Portugues-BR traduzido: - original

ja tentei silverlight2008 , mas não tive sucesso. Instalei o iAtkos S3 V2, tudo certo, mas quando fui atualizar para a versão 10.6.6 mas deu erro ao iniciar o OS (tentei usar o -V , mas não deu certo).

Ao baixar o iAtkos L1, vi que era no formato DMG, vi no tutorial (link anterior do youtube) que deveria restaura-lo usando o utilitário de disco. fiz este procedimento, passei pro meu pendrive (8GB) e fiz o chameleon 2.0 nele para poder dar o boot nele ao reiniciar o computador. feito isso, reiniciei o computador, e ele reconheceu a unidade de USB/pendrive, mas quando acesso ele, nada acontece! algumas dicas?

Minha configuração do pc é:

Inglês traduzido:

silverlight2008 already tried, but had no success. I installed iATKOS S3 V2, all right, but when I upgrade to version 10.6.6 but gave error when starting the OS (I tried to use-V, but it did not work).

By downloading the iATKOS L1, which was seen in DMG format, see the tutorial (youtube link above) which should restore it using disk utility. I did this, I for my flash drive (8GB) and it did the chameleon 2.0 in order to give him the boot when you restart the computer. done it, rebooted the computer, and it recognized the USB drive / stick, but when I access it, nothing happens! any tips?

My PC configuration is:

1999740_imagem.png

858028_imagem.png

3628709_imagem.png

Edited by Mathiasscherer

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
Have you tried to boot with flags? For example:

-v -x

or

-v -f

or

arch=i386 -v -x

etc..

I tried all the commands, but does not start the installation. As I said, I installed Chameleon 2.1 (now replaced by the new version), but I think when I install the boot he forwards it to the application that starts the installation of iATKOS L1. What do I do? I think the problem is with the boot that does not know where to run. What program can I use to send the right boot for the application installation?

need some information? just ask! :)

was wondering if my computer is not that the problem of detecting the pendrive boot / iATKOS L1. Use the chameleon that comes by default in iATKOS V2 S3. Should I upgrade my chameleon? how I do it?

Edited by Mathiasscherer

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

I have the same problem here. I have the bootloader chameleon/darwin or whatever .. i see the iAtkos L1 icon first in the row of the four icons ( iatkos - windows something - windows ntfs - windows something). I tried all the options to boot in the iAtkos L1, and none seems to work, not verbose not single user- none. Any ideas of what can I do?

LE: Aw. I forgot to say that after i select any of the booting options, it goes grey screen and after that bam it restarts itself.

Edited by pspmusic

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.