Jump to content
  • 0
Sign in to follow this  
lekso

AHCI SATA Fix(Still waiting for root device)

Question

I don't want AHCI enabled at startup cause it takes up atleast 10 seconds more than usual bootup, so Im asking you which is the AHCI Fix kext(the one that doesnt require me to enable AHCI, cause i get a Still waiting for root device when I try to boot with AHCI)and can you link me to it/upload it/attach it?

Share this post


Link to post
Share on other sites

2 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

Anyone?

I just need that kext so i dont have to enable AHCI, i know in distro's its called NON Ahci Sata fix, so can anyone tell me atleast which one is it so i can extract it atleast?

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Replace your boot loader, if you are using Chimera than try Chameleon and vice versa! It helps solving this problem as i was once stuckd in a similar problem like you! :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.